Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné újrakezdeni?
Az első párommal 5 év után szakítottunk. (Ez három hónapja.) Kihűltnek tűnt a kapcsolatunk, inkább már tehernek, és utána jól jött egy kis szabadság. Sokkal önállóbb lettem, több programot csináltam a barátaimmal, nekiugrottam több dolognak. Valamiért úgy éreztem, egy új korszak jön, de persze féltem attól is, hogy lesz-e még egy ilyen jó kapcsolatom. Szép volt, mert mindig megértettük egymást, de az újra is vágytam / vágyok, ez talán természetes akkor, ha az ember az egész tinikorát egy emberrel tölti. Ezek ellenére még mindig napi szinten beszélgetünk, és nem tudunk elszakadni egymástól. Nem volt vita elváláskor, közös megegyezés. Mindenki úgy tudja, nem vagyunk együtt. Közben pedig néha nálam alszik még, és olyan se veled se nélküled állapot. Ha velem van jókat beszélgetünk, meg elvagyunk, hiszen az évek során összeszoktunk.
De ebben a három hónapban elkezdett érdekelni egy másik srác. Ő inkább csak átejtett, ekkor legszívesebben rögtön visszarohantam volna a volt barátomhoz. Közben még mindig összeszorul a gyomrom, ha meglátom ezt a bizonyos másikat, és úgy érzem magamat, mint kamaszkoromban. Ez az érzés már nagyon hiányzott, szerettem volna újra szerelmes lenni, de tudom, hogy vele nem fog menni.
Szerintetek megérné visszamenni a régi barátomhoz? Vagy menjek tovább ezen az úton? Tudom hogy nem lehet minden az enyém, és az erkölcseimet is meg akarom tartani. (Sose csalnék meg senkit.)
Nem azt várom, hogy helyettem más megoldja. Csak tanácsot, hátha volt már valaki hasonló helyzetben. Rólam azt kell tudni, hogy szeretek élni, intenzíven megélni a pillanatokat. De emellett nagyon félek a magánytól, szeretetéhes vagyok, és nagyon tudok szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!