Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ha az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ha az első héten nem vettem be egy tablettát de csak az utolsó héten vettem észre, hogy 1 szemmel több van?

Figyelt kérdés

Egy éve folyamatosan szedem a tablettát. Lehet vezsek egy terhességi tezstet. Ezzel kapcsolatban hány nappal később mutatja meg a terhességet a teszt?

Most akarok váltani a jövő héten, így ugye szünet nélkül folyik tovább a tabletta szedése. Ha véletlenül terhes lennék emiatt nem "lökődik le" a beágyazott petesejt????

2010. júl. 2. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Az már nem beágyazott petesejt jézusom. A petesejt akkor ágyazodik be amikor megtermékenyül de akkor már nem petesejt hanem zigóta a neve... Hol voltál biosz órán?:D
2010. júl. 2. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Első: Te aztán fent tudsz akadni hülyeségeken. Ha már ezt megjegyzed, miért nem adsz normális választ a kérdésre?

A teszt az aktus után 14 nappal mutat megbízható eredményt. De reggeli első vizeletből csináld meg!

Elvileg (úgy tudom, de ez nem biztos), hogy a tabletták nincsenek hatással a terhességre.

(Mármint nyilván ha megtudod, hogy terhes vagy, akkor abba kell hagyni, de elvileg nem lesz baja a babának, ha a terhesség elején szeded.) De ebben tényleg nem vagyok biztos, jobb lenne egy orvost megkérdezned.

Itt neten is el tudsz érni egyet: www.orvostudakozo.hu

Amúgy ha a tájékoztató azt írja, hogy egy szem kimaradása esetén kell kiegészítő védekezés, akkor lehetsz terhes. De kicsi rá az esély, ne aggódj. De tesztet azért csinálj!

2010. júl. 3. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg nem lesz gond ,nyugi!!Velem is elofordult mar,enis ketsegbeesetten hivtam a nodokimat,aki azt mondta h mar ugy hozza van szokva a szervezetema tablettahoz h nem okoz gondot ha egyet kihagyok.
2010. júl. 8. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
remélem ugy lesz ahogy mondod mert nagyon félek..
2010. júl. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!