Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kényelmetlen az óvszer?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok az előző kapcsolatomban 3 évig voltam eggyütt a barátnőmel ő gyógyszert szedett és soha nem használtunk óvszert minden oké is volt , a mosatni barátnőm nem szeretne gyógyszert szedni , mondom rendben , kipróbáltunk 5 fajta durexot , az elsö gond hogy kényelmetlen 20-30perc után kezd fájó érzés lenni utánna órákig fáj még!!! és képtelen vagyok elélvezni óvszerben. óvszer nélkül soha nemvolt gond!!! hogy lehetne ezen változtatni? volt valakinek ilyen?2019. márc. 2. 21:54
2/6 anonim válasza:
Nekem is elképesztően kényelmetlen, a farkam tövénél ha nem is szorít, de elképesztően zavar, és annyira eltereli a figyelmem, illetve szerintem a vérkeringésem is zavarja, hogy sokszor a merevedés fenntartása is problémát okoz. Élvezni sosem szoktam gumiban, mindig kiverem a végén.
3/6 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyanigy van ahogy leirtad !
2019. márc. 2. 22:37
4/6 anonim válasza:
Az 5 fajta durex más-más méret is volt?
Próbálj ki azért még 1-2 márkát. Van, akinek simán nem jön be a durex. A barátnőd biztosan nem viccből nem szeretne gyógyszert szedni.
5/6 anonim válasza:
Vegyél nagyobb óvszert.
Ha az sem jön be pszichés a bajod, hozzászoktál, hogy nem viseled, majd megszokod a gumit is.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a méret nem volt jó. Vegyetek nagyobbat, vagy más fajtát.
Amúgy én nő vagyok, és szerintem is kényelmetlen. Előző kapcsolataimban muszáj volt használni, a párommal, már férjemmel csak egyszer próbáltuk ki, de semmit nem érzett benne. Hagytuk is a francba. Máshogy is lehet védekezni mint gumi vagy hormonos szarok. Persze, ha nyitott kapcsolatban éltek, akkor érdemes gumit húzni, keresni olyat amivel nincs problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!