Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárnád illetve elvárod e a párodtól, hogy hormontartalmú fogamzásgátlót szedjen, mert neked kényelmetlen az óvszer?
A krémek,kúpok meg nem igazán a biztonságukról híresek
És ha a kérdésre igen a válasz,tisztában vagy e a lehetséges mellékhatásokkal és a gyógyszer hatásmechanizmusával ?
Én nő vagyok, így egy kicsit visszafele válaszolok. Nem szedek tablettát és, hogy őszinte legyek nem is akarok, de azzal tisztában vagyok, hogy a mai fog.gátlók már nem olyan lórúgás hormonok, mint régen voltak. Tehát jó eséllyel nem fogsz meghízni 120 kilósra és nem leszel csupa szőr sem.
Ha valaki kötelez rá, az már régen rossz. Egy pillanatig sem hagynám, hogy valaki ELVÁRJA ezt tőlem, de ha úgy alakul és egy hosszútávú kapcsolatról van szó, valószínűleg megpróbálnám szedni.
Nem leszel csupa szőr,csak én pl migrénes lettem tőle, meg utána fél évig nem volt normális menstruációm . Az egyik barátnőm meg mélyvénás trombózist kapott,a másiknak viszeres lett a lába. És ezek nem 2x évvel ezelőtt történtek ,hanem 3-4 éven belül ...
De mindegy is,most nem ez a kérdés.
Nem várja el, de szedem. Vagyis használom, mert inkább hüvelygyűrűt használok, mint tablettát.
Különben nálam semmi mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!