Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhességi tesztet mikor? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességi tesztet mikor? Van értelme?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de volt olyan hogy elfelejtettem bevenni csak késöbb jutottam odáig. Vettem terhességi tesztet és mikor csináljam meg? Úgy értem ha megis jön, attól még megcsinálhatom vmikor? Mensi elött vagy után? Mert ugye megtörténhet azis hogy megjön a tabletta miatt, közbe pedig van baba!? Köszi a válaszokat, remélem lehet érteni mit akarok kérdezni :)
2010. júl. 2. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Aktus után két héttel mutat megbízható eredményt, reggeli első vizeletből.

De máskor ha kihagysz szemet, akkor egy hétig kiegészítő védekezés.

Mensi alatt sztem ne csinálj, hanem utána. De szerintem ha terhes vagy, akkor tabival sem jön meg, de ezt nem tudom biztosan. De a teszt a legbiztosabb.

2010. júl. 2. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál és a választ is!
2010. júl. 2. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Fél évente néha, ha eszembe jut én is csinálok, h azért minden rendben van-e:D Mondjuk nem szoktma kihagyni, nem azért, de bajod nem elsz tőle:) ahogy előttem írták, 2 hét a biztos, pár nappal az esemény után felesleges..egyébként letelt a 12 óra, h kihagytad?
2010. júl. 2. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
fél évente elpocsékolsz 600-1000 Ft.ot egy felesleges tesztre?...."hogy lásd, minden rendben van-e"....
2010. júl. 2. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Te hülye! 9 hónap hogy kijöjjön a gyerek, szerinted fél év után nem látszik? Akkor már minek teszt?

Kérdezőnek: 1-2 hét után már lehet.

2010. júl. 2. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt olyan, hogy elfelejtettem bevenni egy szemet és volt hogy kettőt is egy hónapban de nem lett gond !

Ha megjött ne parázz szerintem !

az aktus után 12 nap már lehet tesztet csinálni és a nap bármely szakában, de rá van írva a dobozra, hogy mi az érzékenysége a tesztnek !

Állítsd be a telefonod, hogy mindig figyelmeztessen azonos időben és rakd a gyógyszert a pénztárcádba, nekem ez bevált mindig kéznél volt !

2010. júl. 2. 12:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, még pont nem telt le, most leginkább énis azért akarok tesztelni, hogy minden rendben van-e, de amúgy rendesen szedem...
2010. júl. 2. 13:14
 8/8 A kérdező kommentje:
azóta mindig az övtáskámba van és szinte állandóan ugyan akkor veszem be, már megszokásból is..csak a 7 napos szünet után csúszok mindig az első héten és ott maradt el...
2010. júl. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!