Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után milyen fogamzásgátlást ajánlanátok?
Akkor meg mondd meg neki, hogy azt nem fogsz szedni, javasoljon mást.
Ne egy anonim oldalon kérdezgessd az idegen, hozzá nem értő embereket.
Itt senki sem fogja tudni neked melyik a jó.
#6-os, nem biztos, sőt, csak pont, hogy kisebb az esélye annak, hogy spirál használat mellett teljesen megszűnik a menstruáció.
Pecsételő vérzés vagy csökkent vérzés előfordulhat, de az, hogy teljesen minden megszűnjön nem 100%. Illetve ha meg is szűnik, az nem rögtön, hanem hónapokkal vagy akár több, mint félévvel a felhelyezés után jelentkezik.
Ja, arról nem is beszélve, hogy lehet pont az ellenkező történik, erősebb lesz a vérzésed.
Igazából a mellékhatásai ugyanazok lehetnek, mint a tabinak.
Egyénfüggö, kinél milyen hatás jelentkezik.
Igen, elnézést, rosszul fogalmaztam, bár az orvos nekem úgy mondta, hogy a steril gyulladás miatt szinte biztos, hogy elmarad a havi vérzés. Nekem pár hétig, heti egy - két alkalommal volt pecsételés, utána két hónapig volt menzeszem a szokott időben, de mennyiségre minimális.
Kevés azok száma, akiknek nem felel meg ez a spirál, és nekik tényleg erősebb vérzésük lesz, de ez nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!