Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok, milyen fogamzásgátlást ajánlotok?
Nincs olyan fog. gátló, vagy fog. gátlási módszer, amire nem kell odafigyelni. Mindenre oda kell figyelni.
De ha ekkor problémát jelent, hogy védekezz a nem kívánt terhesség ellen, akkor ne élj nemi életet.
Azért nem a világ gondjai nyomják a válladat, hogy ne tudj nem elfelejteni egy nap bevenni egy tablettát nagyjából közel azonos időben.
Mist komolyan az itteniektöl vársz tanácsot??! Szánalmas...
És ,ha terhes leszel,majd mész a nőgyógyászhoz ,hogy jaj Dr. ÚR a GYK-sokra hallgattam..vagy mi??
kedves utolsó erre gondoltam én is.
a sok kedves utálatnak meg üzenem h kamionozzanak ők is és akkor meglátjuk mi jár a fejükben ha akkor kéne aludni amikor a tabit kell bevenni. szánalmasak vagytok egytől egyig, a kérdésre nem tud válaszolni, csak fröcsög a szája, ocsmány egy oldal ez :D
"akkor meglátjuk mi jár a fejükben ha akkor kéne aludni amikor a tabit kell bevenni."
Ki mondta, hogy akkor vedd be, amikor alszol? Akkor szedd, amikor ébren vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!