Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérem valaki segítsen, nagyon szépen megköszönném. Fogamzásgátlásról lenne szo, valamint menstruáció kimaradásáról?
Figyelt kérdés
Nuvaring hüvely gyűrűt szedek, eddig napra pontosan megjött és majdnem órára is, betudtam saccolni,hogy négy óra körül fogy megjönni. Előző hónapban reggel jött meg. Most kivettem vasárnap a szokásos időben, ma kellett volna megjönnie( 4. Napra szokott megjönni) de nem jött meg, párom soha nem megy el bennem, ez szombaton mielött kivettem nem sikerült időben. Tegnap kicsit görcsölt a hasam azt hittem hogy megjön, de nem jött meg. Talasztalatok valakinek? Nektek késett gyűrűvel?2017. márc. 9. 22:23
1/2 anonim válasza:
A hüvely gyűrűt ,hogy lehet szedni. :DD
Azt esetleg nem fel szokták helyezni...
Istenem.
2/2 anonim válasza:
Istenem első, ne légy már ilyen balfarok.....
Most komolyan amúgy egy normális kèrdés nem tökéletes megfogalmazásába kötsz bele.. Minek a gyökérségeddel telespamelni egy kérdés??
Kérdező, èn is Nuvaringet használok, elvileg normális, hogy van amikor kimarad a vérzés, normál mellékhatás. Ha tényleg rendesen használtad és nem szedtél pl antibiotikumot ami gyengíthetnè, akkor no para, tuti nem vagy terhes. Várj még egy hetet, aztán csinálj egy tesztet önmagad megnyugtatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!