Miért baj ez nekik?
Figyelt kérdés
Sokszor látom facebookon hogy zavarja a nőket hogyha felnyitva hagyjuk a wc ülőkét. Miért?2016. nov. 1. 20:26
1/12 anonim válasza:
Mert legalább is velem mindig előfordul hogy bele esek a wc-be mert nem nézem meg h le van-e hajtva
2/12 A kérdező kommentje:
Az szép:D ... Nálunk a legfelsőtnis mindenki lehajtja wc-zés után
2016. nov. 1. 20:30
3/12 anonim válasza:
Mert a bacik kimásznak belõle,ugyanakkor meglepi is kimászhat,aminek nem igen örülnél.
4/12 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Egy nőnek ugyanakkora mozdulat lehajtani, mint egy férfinak felhajtani.
Én különben szívesen alkalmazkodnék ilyen szinten az utánam következőhöz, hogy igény szerint lehajtom vagy felhajtom neki. Csak hát honnan a fenéből tudjam, hogy legközelebb hímnemű vagy nőnemű egyed fogja használni a vécét?
5/12 anonim válasza:
"Nálunk a legfelsőt is mindenki lehajtja wc-zés után"
Abban legalább van valami logika. Nálunk azt viszont már nem szabad lehajtani, ugyancsak a hölgyek óhajának eleget téve. Ülőke lent, fedél fent, kérdés nincs. "Most komolyan, nem igaz, hogy még ennyit sem vagytok képesek megtenni?!" Ez a válasz egy egyszerű miért?-re.
6/12 anonim válasza:
Azért, mert paraszt szokás, és undorító.
7/12 anonim válasza:
"Azért, mert paraszt szokás, és undorító."
Csak takarítani kell a vécét, és máris nem undorító.
8/12 anonim válasza:
Ültél már le félkómásan a csupasz kagylóra? Próbáld ki, rögtön megérted, miért harcolnak állandóan a nők a férfiakkal az ülőke miatt.
9/12 anonim válasza:
Én lehajtom szívesen, de vajon miért jó a nőknek, ha én félkómásan lehugyozom a wc-deszkát?
10/12 anonim válasza:
Lány vagyok, és rohadtul nem értem a logikáját ezeknek a nőknek. Tehát a deszka le van hajtva, a férfi hajtsa föl, majd a végén ismét hajtsa is le. A nő pedig semmit sem csinál. Nem lenne logikusabb, ha mindenki úgy hagyja, ahogy neki jó, és mindenkinek egy-egy mozdulatot kell tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!