Miert viselkednek igy, az ezoteria rovatban kerdezok? Akarmilyen nekik nem tetszo, de egyebkent nem banto/serto/provokalo valaszt lepontoznak! Miert?
Ezen az oldalon mindenütt ez van.
Én meg azt vettem észre, ha valaki egy általánosságban idegesítő dologról kérdez valami indulatosabban, biztos, hogy lehülyézik. És addig írogatnak nekik, amíg nem találnak rajta fogást. Tele van beteg emberrel ez az oldal...
Hogyan tudod különválasztani, hogy a kérdező pontozza le a választ, ugyanis minden hozzászóló szintén lepontozhat ?
Amúgy meg a pontozás alapja az , hogy hasznos e a válasz számodra.
Az viszont, hogy kinek mi a hasznos válasz nagyon is szubjektív.
Pontosan az ezoteria rovatban látszik legszembetűnőbben hogy többnyire két ellentétes felfogás ütközik , és legyen kérdező, vagy válaszoló (még ha nem is provokáló, sértő a hozzászólás, vagy a kérdés) nagyon ritka az hogy pozitívan értékelnénk az ellentétes véleményt.
Úgy gondolom, hogy ilyen szempontból,többnyire kérdező vagy válaszoló között lényegi különbség nincs.
Ebből adódhatna a következő kérdés, hogy miért is vagyunk ilyenek "kérdezők" és "válaszolók".
Miből gondolod, hogy a kérdezők pontozzák le a válaszokat?
Másrészt ha le is pontozzák, egy hozzászóló egyetlen értékelést tud leadni egy válaszra, ahhoz pedig, hogy az értékelés %-os értéke megjelenjen, tudomásom szerint legalább 5 értékelésre van szükség (bár biztos nem vagyok benne, mert a szabályzatban nem találtam meg, csak hozzászólásokban olvastam korábban).
Sokszor a válaszolók is a nekik nem tetsző választ.
Ez nem ezotéria / nem ezotéria vagy kérdező / válaszoló ellentét, hanem emberi tulajdonság. Ráadásul minden rovatban ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!