A nyilas jegyűek miért képtelenek elismerni ha hülyén viselkednek és urambocsá elnézést kérni?
Persze tisztelet a kivételnek, de az exem is nyilas volt, a mostani legjobb barátom is az és mindegyikükkel meggyűlt már a bajom sokszor, hogy apró hibák vétésénél figyelmetlenek, nem kérnek elnézést, de ha szóvá teszem, akkor meg csodálkoznak, hogy nekem mi bajom van. Szinte flegma gúnyossággal reagálnak.
Olyan hibáknál is, amik többek szerint egyértelműen sértőek, tehát nem arról van szó, hogy én reagálom túl.
Mit lehet tenni? Ahhoz kicsik ezek, hogy végleg megszakítsam a kapcsolatot, de ahhoz sok, hogy olyan nagyon könnyen "elengedjem".
Akkor en vagyok a kivetel:-)))En Nyilas vagyok es mindig elismerem ha hibazok,bocsanatot kerek ha tevedek, es elfogadom ha tevedtem mert ez ugye nem kerul semmibe:-))))
Nekem az a tapasztalatom h az Oroszlanok keptelenek beismerni ha hibaznak, de ahogy latod ez nem csillagjegy fuggo hanem attol fugg h ki es hol szocializalodik:-)))A Nyilas egy nehez jegy, hihetetlen gyorsan hozok donteseket, illetve cafolom meg magam egy mondatban:-)))
Egy ket labon jaro ellentmondas vagyok, viszont mindig vidam:-)))))
Én is Nyilas vagyok, méghozzá egy Büszke Nyilas! =)
A Nyilasok a legjobbak egyszersmind a legrosszabbak =D
Nincs középút a két fajta között: vannak, akik beismerik hibáikat, és akik nem kérnek elnézést.
Kérdésedre felelve: hogy miért képtelenek beismerni hibájukat? A válasz erre egyszerű: mert Mi, Nyilasok vagyunk az összes többi jegy között a legbüszkébbek!
(Ne kérdezd, hogy mire fel...)
A büszkeségünk nem engedi, hogy "emberek legyünk".
(És sokszor a büszkeségünk az, ami miatt elb#szarintunk nagyon sok mindent... =-C ).
Köszönöm a VÁLASZokat.
Az rossz, hogy ezek a nyilasjegyű emberek, (több is van ex, rokon, barát) úgy meg tudnak bántani és utána ártatlan szemmel csodálkozni. Nem tudom mit tegyek, talán kerüljem őket? :/
Igen.
Mi, Nyilasok profik vagyunk abban, hogy az emberek lelkébe gázoljunk, de úúúúúgy, hogy azt az ember egy életre ne tudja kiheverni... =(
Ez velünk született degeneráltság... de előbb-utóbb megbánjuk és belátjuk a hibáinkat.
Ne kerüld el őket, mert a Nyilasoknál jobb barátokat nem találsz =) De ha türelmesen, szépen, kedvesen elmagyarázod nekik, hogy mi a gond, talán megértik...
...vagy nem =D
Hát gyerekek ezt jól összeraktátok. Nincs is mit hozzátenni.
Egy nyilas. :)))
Szerintem:
1. rossz embedekkel vagy korbe véve
2. túl érzékeny vagy
3. mind kettő
4. tényleg ilyenek a nyilasok
5. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!