Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas jegyűek miért képtele...

A nyilas jegyűek miért képtelenek elismerni ha hülyén viselkednek és urambocsá elnézést kérni?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, de az exem is nyilas volt, a mostani legjobb barátom is az és mindegyikükkel meggyűlt már a bajom sokszor, hogy apró hibák vétésénél figyelmetlenek, nem kérnek elnézést, de ha szóvá teszem, akkor meg csodálkoznak, hogy nekem mi bajom van. Szinte flegma gúnyossággal reagálnak.

Olyan hibáknál is, amik többek szerint egyértelműen sértőek, tehát nem arról van szó, hogy én reagálom túl.

Mit lehet tenni? Ahhoz kicsik ezek, hogy végleg megszakítsam a kapcsolatot, de ahhoz sok, hogy olyan nagyon könnyen "elengedjem".

2014. nov. 27. 23:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hány nyilas párod volt már és hány nem? :O
2014. nov. 27. 23:27
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

Akkor en vagyok a kivetel:-)))En Nyilas vagyok es mindig elismerem ha hibazok,bocsanatot kerek ha tevedek, es elfogadom ha tevedtem mert ez ugye nem kerul semmibe:-))))

Nekem az a tapasztalatom h az Oroszlanok keptelenek beismerni ha hibaznak, de ahogy latod ez nem csillagjegy fuggo hanem attol fugg h ki es hol szocializalodik:-)))A Nyilas egy nehez jegy, hihetetlen gyorsan hozok donteseket, illetve cafolom meg magam egy mondatban:-)))

Egy ket labon jaro ellentmondas vagyok, viszont mindig vidam:-)))))

2014. nov. 27. 23:56
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is Nyilas vagyok, méghozzá egy Büszke Nyilas! =)

A Nyilasok a legjobbak egyszersmind a legrosszabbak =D

Nincs középút a két fajta között: vannak, akik beismerik hibáikat, és akik nem kérnek elnézést.

Kérdésedre felelve: hogy miért képtelenek beismerni hibájukat? A válasz erre egyszerű: mert Mi, Nyilasok vagyunk az összes többi jegy között a legbüszkébbek!

(Ne kérdezd, hogy mire fel...)

A büszkeségünk nem engedi, hogy "emberek legyünk".

(És sokszor a büszkeségünk az, ami miatt elb#szarintunk nagyon sok mindent... =-C ).

2014. nov. 28. 00:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a VÁLASZokat.

Az rossz, hogy ezek a nyilasjegyű emberek, (több is van ex, rokon, barát) úgy meg tudnak bántani és utána ártatlan szemmel csodálkozni. Nem tudom mit tegyek, talán kerüljem őket? :/

2014. nov. 28. 00:46
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

Igen.

Mi, Nyilasok profik vagyunk abban, hogy az emberek lelkébe gázoljunk, de úúúúúgy, hogy azt az ember egy életre ne tudja kiheverni... =(

Ez velünk született degeneráltság... de előbb-utóbb megbánjuk és belátjuk a hibáinkat.

Ne kerüld el őket, mert a Nyilasoknál jobb barátokat nem találsz =) De ha türelmesen, szépen, kedvesen elmagyarázod nekik, hogy mi a gond, talán megértik...

...vagy nem =D

2014. nov. 28. 00:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát gyerekek ezt jól összeraktátok. Nincs is mit hozzátenni.

Egy nyilas. :)))

2014. nov. 28. 07:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyik barátom halak és ugyanilyen. Az ascendense viszont nyilas, lehet benne valami. Beszéld meg a legjobb barátoddal, hogy ez neked rosszul esik.
2014. nov. 28. 08:48
 8/18 anonim ***** válasza:
Amit tudok ehhez írni az,hogy én is Nyilas vagyok. Nemkell betűznöm mert az előttem szólók leírták szépen :D
2014. nov. 28. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Zöme nyilas jellemző egyáltalán nem igaz rám. Mások szerint nagyon empatikus és kedves vagyok. Soha nem bántanék meg senkit, és van egy olyan hülye bónám, hogy mindenkinek meg akarok felelni - ami persze lehetetlen. Ha hibázok, beismerem és elnézést kérek. Viszont hirtelen haragú vagyok, és duzzogok is. Ami pedig totál nem igaz rám, hogy társasági ember meg tüzes jegy. Lehet, azért vagyok félresikerült nyilas, mert pont határnapon vagyok? :D
2014. nov. 28. 11:44
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem:

1. rossz embedekkel vagy korbe véve

2. túl érzékeny vagy

3. mind kettő

4. tényleg ilyenek a nyilasok

5. ennyi

2014. nov. 28. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!