Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas jegyűek miért képtele...

A nyilas jegyűek miért képtelenek elismerni ha hülyén viselkednek és urambocsá elnézést kérni?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, de az exem is nyilas volt, a mostani legjobb barátom is az és mindegyikükkel meggyűlt már a bajom sokszor, hogy apró hibák vétésénél figyelmetlenek, nem kérnek elnézést, de ha szóvá teszem, akkor meg csodálkoznak, hogy nekem mi bajom van. Szinte flegma gúnyossággal reagálnak.

Olyan hibáknál is, amik többek szerint egyértelműen sértőek, tehát nem arról van szó, hogy én reagálom túl.

Mit lehet tenni? Ahhoz kicsik ezek, hogy végleg megszakítsam a kapcsolatot, de ahhoz sok, hogy olyan nagyon könnyen "elengedjem".

2014. nov. 27. 23:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha a kérdésbe foglaltak csak a nyilas jegyűekre vonatkoznának, az emberek többsége ilyen csillagjegyű lenne.

A "hülye viselkedés" csak számodra és a hozzád hasonlóaknak tünik annak, akik így viselkednek, azoknak ez a természetes.

.

A tévedés, a hibák vétésének beismerése intelligenciát követel.

"Ha beismered, hogy tévedtél, azt bizonyítod, hogy ma bölcsebb vagy, mint akkor voltál!"

2014. nov. 28. 12:51
 12/18 anonim válasza:

Tapasztaltam.

Férjem nyilas, ő tökéletes, soha nem hibázik, nem is hajlandó beszélni róla, szerinte nincs min sértődnöm mert szerinte ne, sértő...a lényeg hogy szerinte az -e.

Így nem lehet a problemákat megoldano ha az egyik szerint nincs, ez nem vezet jóra.

En sem vagyok matyóhimzes, de ez logikátlan hogy annyira büszke hogy már hülye. En vízöntő vagyok skorpió aszcendenssel. Jó kis páros, mi ?:D

2014. nov. 28. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Én Nyilas vagyok, Ikrek aszcendenssel, a nővérem pedig Ikrek, Nyilas aszcendenssel - na erre mit léptek?! =D
2014. nov. 28. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne kivétel?
2014. nov. 28. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Eyrond:

En is Nyilas vagyok Ikrek asszcendenssel es komoly kihivast jelentek meg onmagamnak is:-)))A parom Oroszlan vegulis remek parost alkotunk:-))))

2014. nov. 28. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mi nyilasok nem is vesszük észre, ha megbántunk valakit.

Pl. én viccelődni szoktam, és az szerintem nagyon vicces és találó is, de néha elég keményen alá tudok húzni valakinek szavakkal. Bár én akkor azt csak egy ötletes viccnek szánom.

Nem szeretek elnézést kérni, mert nem érzem szükségét. Ha vitát kezdek, nem hiába kezdem, hanem azért mert nekem van igazam!!! Ha tudom, hogy nincs igazam, nem kezdek vitázni. :)

Hiába, a nyilas egy veszélyes jegy, csak neküknk van fegyverünk a többi csillagkép között. :P Viszont nagyon vidám, jó humorú, szórakoztató és intelligens. :D

Nekem volt egy-két nyilas ismerősöm, és nagyon sok közös volt bennünk. :) Nagyon hasonlitottunk egymásra! :)

2014. nov. 28. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne általánosítani. Én skorpió vagyok és nem szívesen ismerem be ha hibázok.

Nem gondolod, hogy esetleg a személyiségetek nem illik össze? Esetleg ő ilyen makacs személy? Egyből a csillagjegyre kell visszavezetni?

2014. nov. 28. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Talán mert azt látják maguk körött, hogy mások sem ismerik el ha hibáztak, rosszul gondoltak valamit, és túl sok idejük ment már rá olyasmire, amikor más jegyűek a hiúságuk miatt állították az igazukat, közben a nyilas régen látta a jó megoldást... És ez ilyen oda-vissza dolog. A nyilas annyival jobb, hogy őszinte, és ha valóban hülyeséget mondtak/tettek és ezzel hátráltattak bármilyen folyamatot, akkor bizony beismerik, és igenis kimondják, hogy hülye voltam, tévedtem, blabla. De ha egy adott hülyeségnek nincs a továbbiakban jelentősége és az elhangzásakor sem okozott semmi hátráltatót, akkor nem azzal vacakolnak, hogy a nagy semmiről beszéljenek, hanem már régen más dologgal foglalkoznak.
2014. dec. 1. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!