Nyilasok, csak engem vagy titeket is könnyen fel lehet dühíteni? és nektek milyen a személyiségetek?
Amikor elbukott Szálasi nemzetvezetőnk, akkor megingott sok nyilas személyisége.
Később ők lettek a kommunisták, mármint egy részük, aki továbbra is az állami hatalmat kívánta szolgálni!
En Nyilas vagyok Ikrek aszcendenssel es engem nagyon nehez felmergesiteni mert nagyon tolerans vagyok, viszont evi egyszer valakinek sikerul es akkor sokkal nagyobbat robbanok mint egy atlagember.
Alapvetoen nem tudom magam felhuzni dolgokon mert bekes es nagyon pozitiv alkat vagyok:-)))))
Ez ám a hozzáállás, fogd a horoszkópra.
Inkább próbálj változtatni rajta, mintsem kifogásokat keresel.
Attól függ, hogy hogyan, miért, és ki akar feldühíteni...
Éltem már annyit, hogy tudjam, nagyon barom emberek vannak és elkerülhetetlenek. Még gyerekkoromban naivan azt hittem, hogy a rosszindulat csak a mesékben és a filmekben létezik, a valóságban pedig csak ritkán. És e valóságos ritka alkalmakkor, amikor rettenetes igazságtalansággal vagy rosszindulatú emberekkel találkoztam, amelyek engem is közvetlen érintettek, akkor természetesen rögtön kiborultam, ellenálltam ahogy tudtam és tiltakoztam.
Aztán idővel rájöttem, hogy sajnos a rossz nem ritkaság. Ha mindig mindenen kiborulnék és egyből feldühődnék, akkor már nem lenne egy darab idegsejtem se! :)
Alapvetően alkalmazkodó és megértő is vagyok. Továbbá azt is tudom, hogy ha nincs is igaza a másiknak, nem biztos, hogy rosszat akar, éppen az is lehet, hogy másképpen lát mindent, máshogy oldana meg dolgokat, mint én vagy bárki.
Szóval ez sem elhanyagolandó sohasem. Mármint hogy tudjuk azt, hogy mindenki másképpen működik, mindenki másmilyen.
És így én ezek után már egyáltalán nem vagyok az a könnyen dühbe jövős!
Rengeteg türelmet tanultam. És azt tapasztaltam, hogy gyakran kevesebb energiát igényel befogni a számat és letojni a másikat, mint leállni vitatkozni.
-Egy helyzet van, amikor azonnal és igazából dühbe jövök. Az az, ha az életemet, vagy hozzám közelállók életét veszélyeztetik! Ehhez nincs joga senkinek!
Ha valaki megöl, akkor nem tudnak feltámasztani, ha nyomorékká tesz, akkor nem tudnak meggyógyítani, ha kisebb sérülést okoz, az sem biztos, hogy visszafordítható vagy pótolható! Ezért az olyan felelőtlen emberek tettein, akik veszélyeztetnek, azokon természetes, hogy feldühődöm és nem hagyom annyiban a dolgot.
-Ha számomra ismeretlen dühít fel bármi nem korrekttel bárhol, ami nem halálos vagy nem túl nagy kárt ge3neráló, akkor túl ideges nem szoktam lenni, mert nincs értelme magamat pusztítani. Viszont nem játszom el a nyugist és megvédem magam, visszaszólok. És valószínűleg ilyenkor idegesnek látszok, de belül azért nem az zajlik, ami néha látszik... ;-)
-Ha ismerős dühít, akkor az előzőt mondhatom el szintén. Az ismerőst ismerem, tudom mire számíthatok tőle. Akiről tudom, hogy nem hajlandó más nézőpontját is figyelembe venni, azzal úgysem lehet közös nevezőre jutni, szóval nem idegelem magam, inkább lezárom azzal, hogy ebbe nem megyek bele, erre nem vagyok hajlandó így, stb... és elkerülöm az illetőt.
-Ha ismerős vagy családtag gyilkolja az idegeimet rendszeresen, akkor néha-néha hangosan visszaszólok, hogy álljon meg a menet... De ilyen emberekkel nem lehet együtt élni, tehát inkább próbálom azt is tűrni és azon munkálkodni, hogy ne kelljen egy lakásban élni velük. mert a rendszeres szivatás valóban idegőrlő lehet.
Ja, de a családtagnak sem mutatom a nyugist, higgyék csak, hogy ideges vagyok, tudják csak, hogy nincs igazuk. Viszont legbelül ritkán vagyok valóban ideges... :) Nincs értelme egyszerűen, nem az a megoldás...!!!!!!!!!
Egyébként konfliktuskerülő vagyok, ha nem derült volna még ki.
Nem saját hibádnak felróni esetleges dühkitörésed, hanem a horoszkópra fogni érthető, de meg nem érthető kifogás.
.
A tolvaj is mondhatná: nem akartam lopni, de épp ott volt az a tárgy és velem akart jönni...
Dubitus, te annyira okos vagy itt az ezo kérdések között, hogy hihetetlen. :)))
Senki nem mondta szerintem ki konkrétan azt, hogy ő erre akarta fogni, feltett két kérdést, ami egymástól lehet teljesen független, de ha például ha 10 nyilas ideírt volna, és abból 9-re jellemző, akkor úgy gondolom lehet általánosítani akár anélkül, hogy egyből szidni kell a másikat hogy HÚÚÚÚ Ő HISZ ILYENEKBEN MEKKORA OSTOBA. Hadd higgyen, ha ebben akar. Neked ehhez pont semmi közöd, nem befolyásolja az életed. Talán fáj?
Menj okoskodni a tényleg ostoba kérdésekhez.
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!