Két jósnő is azt mondta kristály gyermek vagyok. Higgyek nekik?
Számomra kérdéses, hogy létezik-e ilyen. Ha igen, akkor én pedig tuti indigó vagyok.
De ezt nagyon túllihegik. Ha egyáltalán lehet így általánosítani az embereket, akkor nagyon sok olyan kristály- és indigo gyermek illetve felnőtt él, aki nem is tudja magáról, hogy az, lévén, hogy bizonyos időszakban állítólag nagy számban születtek/születnek. Vagyis egy normális, tömeges jelenség idealizált elnevezéséről is szó lehet.
És azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy generációra is le lehet bontani a kérdést: pl. Y-generáció -> indigó (vagy túlnyomórészt indigó), az utána következő -> kristály, és így tovább.
Negyes, tudtommal nem vagyok fogyatekos, de azert koszonom az aggodasodat!
Ja, es a normalis valaszokat is:)
Azért vagy kristálygyermek, mert szereted az állatokat és vega vagy? Hát téged átcsesztek, kisanyám, ha ennyitől kristálygyermek vagy, akkor az én családom és környezetem hemzseg a kristályemberektől.
Mikor jöttök már rá, hogy a jósnő jó pénzért azt mond neked, amit hallani akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!