Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Két jósnő is azt mondta...

Két jósnő is azt mondta kristály gyermek vagyok. Higgyek nekik?

Figyelt kérdés
Utananeztem alaposan neten, es minden igaz ram amit irtak jellemzonek. Szeretem az allatokat (vega is vagyok), stb. A szellemeket erzekelni szoktam, es van is a hazunkban 1, ezt meg a josno is megmondta. Ne nezzetek di.lisnek, de tenyleg az lennek? 13/L

#jósnő #jóslás #Kristály gyermek
2015. júl. 22. 10:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

NEM EM VOLTAM JOSNONEL, HANEM ANYUM!!!

Amugy en sem hiszek ebben, csak erdekelt, hogy ti mit gondoltok errol.

2015. okt. 7. 21:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Anyud jósnő? Te szegény :(. Remélem, nem követed őt ebben.
2015. okt. 8. 08:21
 23/23 anonim válasza:

Szia! Tiszta hülyeség amit az előzők írnak(kivéve amit az indigó fiú írt) az értetlenek kedvéért elmondanám.

A kristály gyereknek nem lehet nem észrevenni a szemét. Hatalmas, ragyogó, értelmes szeme van, és az ember úgy érzi, a lelke legmélyére lát vele. Ha ránk néz, megbabonáz, muszáj odafigyelni rá. A kristály gyerekek boldogok, elbűvölően kedvesek, és képtelenek haragudni. Ők az új fényküldöttek, az indigó gyerekek követői. Azért jöttek, hogy új, boldog utat mutassanak az emberiségnek.

Hozzá tenném még, hogy általában a kristály gyerekek 2000-es év után születtek. Egyáltalán nem hülyeség ez. Van aki nem hisz benne van aki igen ezzel semmi gond. Azzal már van, hogy láthatóságot adsz a véleményednek. Nem mindenki kristály/indigó/szivárvány gyermek. De nem hülyeség. Ne szóld le csak, mert te nem hiszel benne. Egyébként fontos feladata van azoknak akik ilyen emberek. Esélyes, hogy kristály gyermek vagy. Bár sok nehézséggel jár ilyennek lenni. Másnak lenni, mint a többi ember. Ezért sokkal magányosabb vagy. Sokkal inkább kilógsz a sorból, mint a többi ember. Nem találod a helyed sok társaságban. Tehát ezzel is jár valami rossz dolog

De tulajdonképpen minden embernek fontos feladata van a földön!

13/L/kristály(😊)

2022. jan. 17. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!