Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Két jósnő is azt mondta...

Két jósnő is azt mondta kristály gyermek vagyok. Higgyek nekik?

Figyelt kérdés
Utananeztem alaposan neten, es minden igaz ram amit irtak jellemzonek. Szeretem az allatokat (vega is vagyok), stb. A szellemeket erzekelni szoktam, es van is a hazunkban 1, ezt meg a josno is megmondta. Ne nezzetek di.lisnek, de tenyleg az lennek? 13/L

#jósnő #jóslás #Kristály gyermek
2015. júl. 22. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

Igen, valószínüleg kristálygyerek vagy! Akik itt jönnek a materialista szövegekkel, meg a mindenféle hülyeségekkel, azoknak egy része tisztában van vele, hogy kristálygyerek vagy, és szándékosan próbálnak letaszítani arról a magas "rezgésszintről", mert tudják hogy az új világot hirdeted, ami ellentétes a jelenlegi, félelemre épülő társadalmi eszmékkel. Ők nem a javadat akarják!!!

Viszont az is "normális" ha szellemet látsz, ez azt jelenti, hogy harmadik szemeddel (ez egy chakra) "látod" az asztrálvilágot. Ezt a képességedet meditációval fejlesztheted.

Terjeszd a spirituális eszméket! Ugyanis azok az emberek, akik nem meditálnak, nem is képesek mindezt felfogni, ugyanis "nem látnak ki a fejükből. nem értik azt ami körülöttük van." Soha nem is tapasztalták meg az Univerzumot.

Mindezzel arra bíztatlak, hogy ne hidd el azoknak a kommentjeit, akik MEG AKARNAK FOSZTANI képességeidtől. Meditálj! Élj úgy, ahogy jónak ÉRZED! (ajánlanám a VNTV műsorait. youtubeon fennt van egy csomó)

14/fiú/indigó

2015. júl. 22. 12:16
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó! Igen, le akarom taszítani a kérdezőt... a hülyeségről! Elolvastad, mit írtál ide? Nem szedsz erre semmit?
2015. júl. 22. 12:25
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Nincs olyan dolog, hogy kristálygyerek, ez tökéletesen alaptalan badarság. A neten ilyet csak a feminához hasonló szemétrevaló honlapok írnak. Ne hagyd, hogy ilyenekkel hülyítsenek, még 13 évesen se!
2015. júl. 22. 15:36
 14/23 anonim ***** válasza:
#8: akkora semmitmondó közhely, amit írtál, hogy majdnem levált az arcbőröm. Kérlek, térdelj le egy sarokba, szégyelld magad és maradj ott. Köszönöm.
2015. júl. 22. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Valaki légyszives fejtse már ki hogy mit ért a "kristály gyermeke" fogalom alatt.

Életemben nem hallottam még ezt.

2015. júl. 22. 19:52
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is örülnék annak, ha valaki felvàzolná, mirefel lesz valaki hegyikristály kölök.

Talán mèg az indigó jobban is érdekelne. -Szerintem ên keki vagyok, de pssszt! -

2015. júl. 22. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Azért az érdekelne, hogy egy 13 éves kislánynak honnan van pénze jósnőre?
2015. júl. 22. 21:52
 18/23 anonim ***** válasza:

A kristály az egy nagyon veszélyes és pusztító drog, úgyhogy reméljük, nem vagy kristály gyermek.

Amúgy csak egy jó tanács: a jósnők mindig azt mondják, amit hallani akarsz. Főleg, ha még 13 vagy. Ha te ettől különlegesebbnek érzed magad, ám legyen.

2015. júl. 23. 02:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha jól esik, hidd el! - ám nagyon ne bízzad el magad, nehogy nagy törést okozzon, ha rádöbbensz: nem te vagy Az Emberiség Nagy Tanítója!

Ne hangoztasd kristálygyermek mivoltodat, mert 13 évesen amúgy is gyereknek néznek - joggal.

.

Majd bolond lenne a jósnő olyanokat mondani, ami nem tetszik azoknak, akik fizetnek nekik, hogy jókat, szépeket jósoljanak!

2015. júl. 23. 17:57
 20/23 anonim válasza:
52%
Elég gáz ha egy 13 éves lány jósnőhöz megy. Szerintem ez nem hogy gyereknek, de felnőttnek sem való. Baromság, pénzkidobás. De hát ez csak az én véleményem.
2015. aug. 13. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!