Két jósnő is azt mondta kristály gyermek vagyok. Higgyek nekik?
Igen, valószínüleg kristálygyerek vagy! Akik itt jönnek a materialista szövegekkel, meg a mindenféle hülyeségekkel, azoknak egy része tisztában van vele, hogy kristálygyerek vagy, és szándékosan próbálnak letaszítani arról a magas "rezgésszintről", mert tudják hogy az új világot hirdeted, ami ellentétes a jelenlegi, félelemre épülő társadalmi eszmékkel. Ők nem a javadat akarják!!!
Viszont az is "normális" ha szellemet látsz, ez azt jelenti, hogy harmadik szemeddel (ez egy chakra) "látod" az asztrálvilágot. Ezt a képességedet meditációval fejlesztheted.
Terjeszd a spirituális eszméket! Ugyanis azok az emberek, akik nem meditálnak, nem is képesek mindezt felfogni, ugyanis "nem látnak ki a fejükből. nem értik azt ami körülöttük van." Soha nem is tapasztalták meg az Univerzumot.
Mindezzel arra bíztatlak, hogy ne hidd el azoknak a kommentjeit, akik MEG AKARNAK FOSZTANI képességeidtől. Meditálj! Élj úgy, ahogy jónak ÉRZED! (ajánlanám a VNTV műsorait. youtubeon fennt van egy csomó)
14/fiú/indigó
Valaki légyszives fejtse már ki hogy mit ért a "kristály gyermeke" fogalom alatt.
Életemben nem hallottam még ezt.
Én is örülnék annak, ha valaki felvàzolná, mirefel lesz valaki hegyikristály kölök.
Talán mèg az indigó jobban is érdekelne. -Szerintem ên keki vagyok, de pssszt! -
A kristály az egy nagyon veszélyes és pusztító drog, úgyhogy reméljük, nem vagy kristály gyermek.
Amúgy csak egy jó tanács: a jósnők mindig azt mondják, amit hallani akarsz. Főleg, ha még 13 vagy. Ha te ettől különlegesebbnek érzed magad, ám legyen.
Ha jól esik, hidd el! - ám nagyon ne bízzad el magad, nehogy nagy törést okozzon, ha rádöbbensz: nem te vagy Az Emberiség Nagy Tanítója!
Ne hangoztasd kristálygyermek mivoltodat, mert 13 évesen amúgy is gyereknek néznek - joggal.
.
Majd bolond lenne a jósnő olyanokat mondani, ami nem tetszik azoknak, akik fizetnek nekik, hogy jókat, szépeket jósoljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!