Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek-e így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek-e így terhes?

Figyelt kérdés

a barátommal együtt voltunk megszakítással, kétszer egymás után. Mostanában kéne megjönnie, elég szarul is vagyok, feszül a mellem, meg hisztis vagyok stb.

(nem lenne gáz ha mégis baba lenne, kész vagyok az anyaságra...)

25/L

2010. júl. 1. 22:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
de előbb - utóbb az leszel, ne aggódj.. :) amugy terveztétek?
2010. júl. 1. 23:51
 22/29 A kérdező kommentje:
nem. akkor nyilván nem szállunk ki. :)
2010. júl. 1. 23:51
 23/29 anonim ***** válasza:
hmm.. de ha nem tervezitek.. akkor mégse gond, ha jön? ezt sose értettem.. h ez igy mire jó?
2010. júl. 1. 23:52
 24/29 A kérdező kommentje:

arra céloztam vele, hogy ha terhes lennék nem vetetném el, egyrészt azért, mert nagyon abortuszellenes vagyok, másrészt azért mert... mindenki megérdemli az életet. és ha már összehoztam akkor felnevelem.

a munkámból meg meg tudok élni, egy gyereket is el tudnék tartani, ha szűken is. (pszichopedagógus vagyok, és mellette lovasterápiát csinálok)

2010. júl. 1. 23:55
 25/29 anonim ***** válasza:

Az életmódváltás nem rossz ötlet - csakhogy pár héttel a fogantatás ELŐTT kell kezdeni, nem utána. A dohányzást pár hónappal előtte kellene abbahagyni. Nagyon súlyos dolgokat tud okozni, már egészen korán is. Ha csak gyanakszol, hogy terhes vagy - már akkor dobd a fenébe a cigarettát! Tegyél fel egy nikotintapaszt, hogy ne szekáld ki a világból a párodat a leszokási stressz miatt.

Ha most még nem vagy terhes, de tervezed - akkor pont itt az idő, hogy ezeket szép lassan (mármint heteken belül, nem évek múlva!) megtedd.

2010. júl. 1. 23:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem sem lett volna anno gond, ha jött volna, de mégsem terveztük, mert előtte még pár dolgot le akartam rendezni, sulit befejezni stb, de nem rendített volna meg, ha jön, át tudom szervezni a dolgot és felnőtt ember vagyok. Egyszer késett a vérzésem, persze nem voltam terhes, de már úgy beleéltem magam. Szóval akkor pedig az esett rosszul, hogy nem lettem terhes, szóval van ilyen.
2010. júl. 1. 23:56
 27/29 A kérdező kommentje:
annyira brutális mennyiségeket nem szívok el, de tudom hogy bajokat okozhat.
2010. júl. 1. 23:57
 28/29 A kérdező kommentje:
ma reggel megjött. Már kezdtem megszokni a tudatot hogy babám lesz:P :(:P
2010. júl. 2. 10:50
 29/29 anonim ***** válasza:
ha meg is jött, nem biztos, h nem vagy terhes.. szal,még reménykedhetsz..
2010. júl. 2. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!