Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek-e így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek-e így terhes?

Figyelt kérdés

a barátommal együtt voltunk megszakítással, kétszer egymás után. Mostanában kéne megjönnie, elég szarul is vagyok, feszül a mellem, meg hisztis vagyok stb.

(nem lenne gáz ha mégis baba lenne, kész vagyok az anyaságra...)

25/L

2010. júl. 1. 22:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszakítással " védekeztetek " , akkor igen, lehetsz terhes. Az előváladék is tartalmazhat spermát. De ha csinálsz egy tesztet, azzal kiderül :)
2010. júl. 1. 22:08
 2/29 A kérdező kommentje:
a páromnak nem szokott lenni előváladéka. fura tudom, de tényleg nem.
2010. júl. 1. 22:10
 3/29 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Ebben az esetben igen, mert kétszer egymás után történt, tehát maradhatott spermium az ivarutakban, azonban nem sok az esélye, merthát azért mégse 250 millió maradt ott, még 5 sem, szóval nem sok esély van, de nem lehetetlen, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél :)
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetsz terhes, a megszakítás nem biztonságos védekezés. Viszont a pms (rosszullét, hiszti, stb.) a legkevésbé sem terhességi tünetek.

Azért egy pár nap múlva csinálj egy tesztet.

5/29 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján, amit leírtál esélyes, hogy lesz baba :)

Aztán jól neveljétek fel ;)

2010. júl. 1. 22:11
 6/29 A kérdező kommentje:
de minden havi előtt ezt produkálom...
2010. júl. 1. 22:13
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert késik egy pár napot? Meg a hiszti és mellfeszülés miatt? Ez a kettő pont a menstruáció előtt jelentkezik minden nőnél... Attól még igen, van esélye.
2010. júl. 1. 22:14
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
Ezek sima PMS tünetek, terhesség előtt is előfordulhat ilyen, ezért is nem tértem ki rá az előbb. A leggyakoribb, amit a terhes nők mondanak mielőtt pozitív lesz a tesztjük, hogy "mindjárt megjön érzés". Ettől függetlenül ezek nem a terhesség tünetei és én úgy gondolom nem vagy terhes, de biztosat nem tudok mondani, mert azért benne van a pakliban, viszont sokkal több esélyed van arra, hogy nem vagy várandós, minthogy az vagy :)
2010. júl. 1. 22:17
 9/29 A kérdező kommentje:
hát, jobban örülnék egyenlőre, ha megjönne, de ha véletlen baba lenne akkor tuti kihordanám :)
2010. júl. 1. 22:18
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. ha meg ezt bevállalod, akkor kérlek, ne értetlenkedj itt, h h lehetsz terhes.. lehetsz.. tod, előváladék. csinalj tesztet.. ha terhes vagy, akkor meg mehetsz abortuszra. na, az drágább lesz, mintha vettél volna 500 ft-ért gumit..
2010. júl. 1. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!