Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ki fizeti a fogamzásgátló tablettát?
Te jó ég! Hova tart a világ.
Ez így lenne korrekt.
Mert ketten élitek meg az örömöket.
Alapban a nő.
Én mondjuk szívesen fizetem, főleg diáklányoknak, bár MINDIG húzok gumit!
Viszont itt, a GYIK-en TILOS leírnod, hogy bármit, akár egy pohár vizet is elfogadsz egy pasitól, mert a sok ostoba, femináci troll szerint akkor már K vagy, és eladtad magad a pasinak!
Utolsó: Ezek szerint nyilván nem védekezés miatt szeded.
A kérdező meg valószínűleg nem szedné, ha nem lenne pasija és nem kefélnének. Szerintem alap, hogy a fogamzásgátlás költségeit felezze a pár, elvégre mindkettőjük érdeke. Arról nem is beszélve, hogy a pasinak mennyire kényelmes, ha a nő tablettát szed, hiszen az összes macera és mellékhatás, kellemetlenség a nőt terheli. Ha ezek után arra sem képes, hogy a felét kifizesse, az egy igazi paraszt. És már az is elárul valamit, hogy eszébe sem jut megkérdezni, hogy beszálljon-e..
Miért lenne bunkóság?
1 Neked nincs kereseted
2 (Neki van)
3 Ha besikerül egy baba, mind2töknek felelőssége lesz;
tehát egy babához ketten kellenek.
Tehát mindkettőtök ottléte felet-felet nyom a lattban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!