Fogamzásgátló tabletta helyett? Használ valaki tartós párkapcsolatban mást? Bővebben lenn.
7 éve szedek fog.gátló tablettát. Voltak már egészségügyi problémák is mellette (fejfájás,szédülés,vérnyomás,nyálkahártya elvékonyodás,mellkas szorítás, vérvételen kivizsgáláson is jártam, váltottam is egyszer, semmi javulás).
Most azt a tanácsot kaptam, hogy inkább váltsak valami más megoldásra. Valaki aki már más dolgokat is kitapasztalt megosztaná velem a tapasztalatait?
Nem tervezünk babát még 4-5 évig biztos.( De azt sem szeretném, ha esetleg bármi okból kifolyólag soha ne lehessen.)
Óvszert még így is használunk gyakran. De ennél picit nagyobb védelem kéne. Előre is köszönöm!
L/24
A hüvelygyűrű ugyanúgy hormonos, mint a tabletta. Egy előnye van: nehezebb elfelejteni, mert nem kell vele minden nap foglalkozni. De ugyanúgy hat, ugyanolyan mellékhatásokat okot, sőt, jobban fokozza a trombózis veszélyét, mint a tabletta.
Az óvszer teljesen megbízható, ha rendesen használjátok. Ha nem szakad ki, nem leszel terhes. Én már vagy 8 éve használnom, sosem volt gond. Nem szakadt, terhes sem lettem sose.
Óvszernél nagyobb védelmet - ha értelmesen használjátok - nem találsz!
Jó minőségűt vegyetek és kész, a fiú ellenőrizni tudja aktus után, mikor leveszi, hogy folyik-e.
De mi két éve gumizunk, és soha nem volt baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!