Fogamzásgátló abbahagyása utáni mellékhatások mikor múlnak el? Menzesz mikor jön meg?
Sziasztok, 1,5 évig szedtem a Rezia-t, 2014 októberében hagytam abba, majd megjött a mensim normálisan 1 hónapra rá, azóta (lassan 90 napja) pedig nem jött meg...
Emelett nagyon durván kipattogtam, főleg a homlokomon, halántékomon, hátamon...
Nagyon zavar, a tabletta előtt nem voltam ilyen pattanásos, (csak "normálisan" - mielőtt megjött, kijöttek)
1. Mennyi idő, mire kiürül teljesen a tabi? :(
2. Mennyi idő után számít kritikusnak ha nem jön meg a mensim?
Köszi minden segítséget!
21/L
megjött 123 napra, de most megint 69. napon járok :(
És a bőröm még mindig nem olyan szép
Amikor kiírtam a kérdést, 123 napra jött meg utána, majd a következő ciklusom is elég hosszúra sikerült, akkor már elmentem orvoshoz!
Többször is jártam a dokinál, először azt mondta, hogy csak várjak amíg nem jön meg, vagy próbálkozzak "természetes" gyógyszerekkel, nekem a barátcserje kivonatot ajánlotta, a vizsgálat során azt mondta, h semmi rendellenességet nem lát
szedtem 2 hétig a barátcserjét, , majd ekkor megjött 138 napra
A gond csak az volt, hogy 4 hétig menstruáltam.... amikor már 2 hete megvolt, megint visszamentem hozzá, mondtam neki, h 5 hete voltam nála, erre ő újra megvizsgált, és most legutóbb azt mondta, hogy enyhén policisztás a méhem...felírt rá fogamzásgátlót.
Még nem kezdtem el szedni, mert előtte el fogok menni a mensmentis központba, ahol olyan orvosok dolgoznak, akiknek ez a szakterülete.
Úgy érzem az a *** tabletta tönkretette a szervezetem, teljesen.
Előtte semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!