Kellemetlen mellékhatások fogamzásgátlótól?!
Ha pontosan szedi az ember, közelítőleg 100% a biztonságossága. 99,99%, és az óvszer ennél kevesebb, mert elszakadhat.
Nálam semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, pedig eddig vagy 3 félét szedtem 3 különböző életszakaszomban. Ha nálad jelentkezik bármi, lehet tablettát váltani, vagy legvégső esetben abbahagyni, és akkor még mindig ráérsz újragondolni a dolgokat. A kipróbálása biztosan nem fog semmilyen maradandó kárt okozni.
Ha pedig a nőgyógyászod nem mond semmit, VÁLTS. Az a dolga, hogy tájékoztasson az ilyen kérdéseiddel kapcsolatban, és ha nem teszi, nem végzi a dolgát.
Én eleve hízásra hajlamos vagyok, minimális pluszt szedtem fel miatta, libidócsökkenést nem érzek, és így legalább biztosan tudom, hogy mikor jön meg.
Sokkal biztonságosabb mint a gumi, csak figyelni kell rá, hogy időben vegye be az ember.
(és sokkal jobb is gumi nélkül a szex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!