Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat, hogy szedjen fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, o pedig 20. Nem szereti az óvszert, mert nem érzi rendesen. Gumi nélkül viszont én még nem szeretnem csinálni, mert elegge friss a kapcsolat, és nem szeretnem hogy esetleg meg is bepottyanjon egy gyerkőc. Viszont nogyogyaszhoz abszolút nem hajlandó elmenni, ebből kifolyólag fogsmzasgatlot sem fog tudni szedni. Mondtam neki hogy kössünk alkut, én leteszem a cigit, o pedig cserébe irat fogamzasgatlot. Nem ment bele. Hogyan vegyem rá, hogy mégis? Tudtok valami alternatív fogamzasgatlo módszert? (Új.: Bocsanat, telefonról irok)

2019. jan. 29. 18:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

". Mondtam neki hogy kössünk alkut, én leteszem a cigit, o pedig cserébe irat fogamzasgatlot. "

Ez elég gyerekes hozzáállás. Szóval te nem mérgezed a szervezeted tovább, ha cserébe ő meg igen az övét? Ilyen téren ebben a formában nem lehet kompromissumot kötni.

"legrosszabb esetben :

- esemény utáni tabletta"

Az eseméynutáni nem védekezési módszer! Évente max. 2x lehet bevenni, mert akkora hormonbomba!

"És női ismerőseimtől tudom: Ne nő legyen a nőgyógyásza, hanem férfi, mert a férfiak valamiért figyelmesebbek. Meg mást is hallottam női nőgyógyászról, de nem tudnám pontosan idézni, téveset meg nem szeretnék mondani."

Inkább ne is mondj semmit! Férfiként ne te osszál tanácsokat nőnek a nőgyógyásszal kapcsolatban! Vannak rendes női nőgyógyászok, ahogy paraszt férfik is.

"A fogamzasgatlo szedesere ( mint tabletta) semmikpp se vegyed ra merg nagyon artalmas a majnak stb a hormon vegigmegy az egesz szervezeten. Viszont vannak helyik hatasu fogamzasgatlok a spiral es a gyuru. Nekem spiralom van es imadom. Egyszer kell megvenni es elmenni a nogyogyaszhoz hogy feltegye utana 3 evig semmi teendo sincs vele ( max felevente par lerces ellenorzes). Nagyon ajanlom figyelmetekbe"

Ja nem megy végig a szervezeten, de ugyanúgy hormonos, és még csak nem is annyira hatékony mint a tabi. A nem hormonos spirál meg begyullasztja a méhet, pokoli görcsöket és vérzést okoz, sőt egy barátnőm lehet emiatt lett meddő. Neki is 3 évig fenn volt, panaszkodott a dokijának, aki végig nyugtathatta, hogy a tünetei normálisak, hát mint kiderült nem azok.

"Mondd neki h egyes fogamzásgátlók noveszti a mellet"

A hormonok miatt, és ha abbahagyja tudod mi lesz? Ja, és tényleg ez a legmegfelelőbb érv, ezt meghallva azonnal rohannak a nők gyógyszert íratni..

"Nem minden fogamzásgátló méreg, ez azért sarkítás... Az ilyenek szoktak fényt enni vagy paleo diétát tartani, mert az nem káros, sőt..."

Ezt a díjnyertes párhuzamot honnan szedted? És de méreg, de szerinted a nőgyógyászoknak érdeke ezt híresztelni, amikor szerződésben állnak a győgyszergyártókkal? (És egy bennfenntes orvosprofesszor isemrősöm mondta)

"Na álljon meg a menet! Hat meg az en k***a anyámat hogy fogamzasgatlasi módokat keresek."

Nem, te ezt kérdezeted: "Hogy vegyem rá a páromat, hogy szedjen fogamzasgatlot?" Te csak 1 utat látsz/akarsz.

"Mit cseszteti mindenki? Leírta, hogy a kotonnal is a nőjének van baja."

És te ezt el is hiszed? A fejemet tenném rá, hogy csak érveket keres a barátnője meggyőzéséhez, mert a csaj maradna a guminál. A lányok 99%-a nem szokott hisztizni a gumi miatt, ez a pasik kiváltsága.

"Miért nem a gumit erőlteted? Az nem vágja tönkre egyikőtök hormonháztartását sem, és véd a nemi betegségek ellen is. Ha nem tetszik neki, akkot nem muszáj szexelni, vagy mérgezheti magát a tablettával. Bár azt sem értem, te miért a tabit erőlteted, miért nem a gumizást. Gondolom kényelmesebb, hogy a barátnőd kockáztassa az egészségét, mint hogy felhúzz valamit a farkadra..."

Itt van a kutya elásva, rátapintottál a lényegre.

2019. márc. 3. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!