Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat, hogy szedjen fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, o pedig 20. Nem szereti az óvszert, mert nem érzi rendesen. Gumi nélkül viszont én még nem szeretnem csinálni, mert elegge friss a kapcsolat, és nem szeretnem hogy esetleg meg is bepottyanjon egy gyerkőc. Viszont nogyogyaszhoz abszolút nem hajlandó elmenni, ebből kifolyólag fogsmzasgatlot sem fog tudni szedni. Mondtam neki hogy kössünk alkut, én leteszem a cigit, o pedig cserébe irat fogamzasgatlot. Nem ment bele. Hogyan vegyem rá, hogy mégis? Tudtok valami alternatív fogamzasgatlo módszert? (Új.: Bocsanat, telefonról irok)

2019. jan. 29. 18:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Na álljon meg a menet! Hat meg az en k***a anyámat hogy fogamzasgatlasi módokat keresek... komolyan. Néhány kommentelőnek itt több foga van mint IQ-ja. Senki nem kényszerít rá senkit semmire, de TI joparan konkrétan azt mondjatok hogy kenyszeruljek rá a vedekezes nélkülire ha szeretem. Csakhogy szerelemből nem lehet eltartani egy gyereket kedveskeim.
2019. jan. 29. 20:37
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem mondta, hogy védekezés nélkül szexeljetek. Mivel fogamzásgátlót nem akar szedni, nem akar nőgyógyászhoz menni, ott az óvszer, vagy ne szexeljetek. Te nem fogamzásgátló módszereket keresel, hiszen konkrétan az a kérdésed, hogy beszélhetnéd rá a gyógyszerre.
2019. jan. 29. 21:32
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Mi vagyunk a hülyék. Te meg a drága barinőd aki védekezés nélkül akar dugni meg baromi okosak. Hát gratulálok. Ha a csajnak nincs annyi esze hogy az egészsége érdekében elmenjen a nőgyógyászhoz akkor azért se fog gyógyszert irasson. Dugjatok csak az lesz a jó ha még szaporodtok is. Legalábbis több olyan okos ember lesz mint ti
2019. jan. 29. 22:27
 24/31 anonim ***** válasza:
52%

Elmebeteg vagy! Ha leteszed a cigit az is neked jó! És ha gyógyszert fog szedni, el fog hízni mint egy tehén. Akkor majd az utánad következő barátjának azért nem kell mert nem filigrán, mint most. Ráadásul hazavágja az egészségét is vele!

Nyald el mindig rendesen, és akkor talán kiegyezik, hogy ő is cumizzon.

És a probléma megoldva!

2019. jan. 29. 23:08
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem a gumit erőlteted? Az nem vágja tönkre egyikőtök hormonháztartását sem, és véd a nemi betegségek ellen is. Ha nem tetszik neki, akkot nem muszáj szexelni, vagy mérgezheti magát a tablettával. Bár azt sem értem, te miért a tabit erőlteted, miért nem a gumizást. Gondolom kényelmesebb, hogy a barátnőd kockáztassa az egészségét, mint hogy felhúzz valamit a farkadra...
2019. jan. 30. 04:28
 26/31 A kérdező kommentje:
Jó rendben köszönöm egy büdös gyökér vagyok amiért ilyenre kérem. Felfogtam. Köszönöm.
2019. jan. 30. 09:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked kéne hormonokkal tömni magad több ezer forintért, biztos nagyon örülnél neki...
2019. jan. 30. 14:14
 28/31 anonim ***** válasza:
45%
Mit cseszteti mindenki? Leírta, hogy a kotonnal is a nőjének van baja.
2019. jan. 30. 14:37
 29/31 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs védekezés, nincs szex. Max. kidob, de ha ennyit nem tudsz vele megbeszélni, csak jól jársz vele. Nem rabolja az idődet.
2019. jan. 31. 19:00
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyu. Azt hogy óvszerben mit nem érez,nem tudom. Ezt inkább pasik szokták mondani.

Az hogy dokihoz nem akar elmenni,annak is lehet valami oka. Soha életében nem volt még? Ezt egy 20 éves lányról nehéz elhinni,de ha mégis igy van,akkor nagyon bátor vagy hogy szexelsz vele,vagy bármit is,mert nem tudhatod hogy nincs e bármi nemi baja, elég soknak nincs tünete pasiknál, szóval ha ez állna fent meg sem tudnád.

Gyógyszert ne szedess vele, az a lehető legrosszabb dolog. Felboritja a hormon háztartását.

Nem mellesleg irtad hogy friss a kapcsolat. De biztos hogy jó is?

Irtad bizik benned, az oké,de ez nem igy megy.

Másik részről lehet nem jó neki veled,és ezért vannak a kifogások. Mert olvasva a kommentjeid nektek semmi megoldás nem jó. Olyan nincs hogy az óvszer nem jó neki,de dokihoz sem akar menni, akkor hogy gondolta a szexet veled? megszakitással? marha biztonságos...egy jól működő kapcsolatban igen,de egy frissben semmiképp..

2019. febr. 1. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!