Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a páromat, hogy szedjen fogamzasgatlot?
- hüvelykúp, esemény előtt x idővel...
- spirál - nem mindig csinálják, ha minden igaz, de ehhez is nődoki kell.
- pesszárium
alternatíva:
- kölcsönös orális kielégítés, ami tudom, hogy nem ugyan az az érzés...
legrosszabb esetben :
- esemény utáni tabletta
Egyébként pedig a kedves barátnőd már 20 éves... Ideje az időszakos szűrések, ellenőrzések elvégzésének... Lehet tényleg semmi baja, de lehet bármi lappangó is. A nőgyógyász csak egy testrészt lát, nem a "pun**t"... Neki az csak munka, nem fog ráizgulni. Nem azért nyúlkál benne, mert élvezi, hanem elváltozást keres. Hasonló okokból helyezi be azt a kis kacsacsőr szerű dolgot. Lehet hideg, ha fém, de ma már szinte mindenhol egyszer használatos műanyagot használnak, eldobhatósat... De ha hideg, a kedves, lelkiismeretesebb doki forró víz alatt felmelegíti neki.
És női ismerőseimtől tudom: Ne nő legyen a nőgyógyásza, hanem férfi, mert a férfiak valamiért figyelmesebbek. Meg mást is hallottam női nőgyógyászról, de nem tudnám pontosan idézni, téveset meg nem szeretnék mondani.
Sehogy. Tömd magad te hormonokkal ha annyira akarod, ne kényszerítsd már őt rá...
Vannak más védekezési módok is. Vagy elviseli a gumit, vagy használhat hüvelygyűrűt, ott van még a spirál, és a lokális fogamzásgátlók is jók megszakítással kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!