Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye így már nem lehet gond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye így már nem lehet gond az antibiotikum szedése miatt?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek. Ezen a héten hétfőn voltunk együtt a barátommal. Viszont torokgyulladásom lett, antibiotikumot kezdtem szedni ma reggel. Azt olvastam a tájékoztatóban, hogy az antibiotikum szedése alatt, illetve utána egy héttel kell kiegészítő védekezés.

Ugye így a hétfői dolgokba már nem kavar be?

Bocsánat, ha hülye kérdés de nagyon nem hiányozna a baba.

N

2019. jan. 27. 10:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

1. Olyan kérdést írok ki, amilyet akarok. Szerencsére nem tőled kell engedélyt kérnem.

2. Pont a tiedhez hasonló nagyon értelmes kommentek miatt pánikoltam be, ezért írtam ki a kérdést.

3. Felhívtam a nőgyógyászom azóta, akihez évente jàrok szűrésre. Normálisan szedem a fogamzásgàtlót több mint 2 éve, sosem maradt ki egy szem sem, nem vagyok felelőtlen, mert nem szeretnék babàt. Nem vagyok tizenéves sem mielőtt meggyanusítasz, és kijártam elég sok iskolát, tehát nincs gond a szövegértésemmel. És mint írtam a kérdésben, elolvastam a tájékoztatót is!

4. Felesleges sértegetned, hogy nem fogom fel a dolgokat, hiszen te nem tudsz értelmezni egy egyszerű kérdést. Ha vasárnap tettem fel a kérdést, és hétfőn voltam együtt a barátommal, akkor milyen tegnapról írtál? Egyébként is 5 napról írsz, hogy életképesek a spermák,tehát ellentmondásosak a válaszaid.

5. Szerintem senki nem kötelezett, hogy írj ide, miközben nem tetszik a kérdésem. Arra meg főleg nem, hogy kikeresd a többi kérdésem, de akkor olvashattad, hogy mások tudnak emberi hangnemben segíteni :)

Hihetetlen,hogy egyes nők milyen rosszindulatúak. Továbbra sem ismerd be a hibád, hanem támadj engem :) Ide viszont ne gyere vissza. Osztogasd máshol a tanácsaid, de írd oda a végére, hogy nem szoktad értelmezni a kérdéseket. További szép estét!

2019. jan. 29. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hagyd! Minden kérdés alatt megjelennek a hozzá hasonló egyedek! Itt élik ki magukat, meg tudod a legjobb védekezés a támadás! :D

Ijesztő, hogy ilyen nők osztogatnak itt tanácsokat akár tiniknek is.

Plusz ha valaki kérdést ír ki, nem letolást vàr, hanem segítséget, de egyesek nem tudják értelmezni. És kérdezni sosem szégyen, az viszont igen, ha valaki a segítségkérőn gúnyolódik. Tele a hócipőm már ezzel a viselkedéssel itt.

2019. jan. 29. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:

#12: Már lényegtelen. Köszi azért.

Viszont én befejeztem ezt a vitát.

2019. jan. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!