Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadják el a férfiak egy kapcsolatban, ha egy nő nem hajlandó egyáltalán tablettát szedni, hanem óvszerrel hajlandó csak védekezni?
Figyelt kérdés
Kizáró, illetve szakítási ok lehet ez egy kapcsolatban?2019. jan. 23. 13:02
21/24 anonim válasza:
Gumi és kész. Minden tabletta tönkrevágja a nőket
22/24 anonim válasza:
#8: Remélem elhagyott és keresett helyetted egy normális férfit. Mondom ezt férfiként.
23/24 anonim válasza:
Szerintem is jobb az óvszer. Emellett vannak olyan óvszerek amelyek stimuláló hatásúak, szóval azzal jobbá teheted a dolgot. Én nem úgy tekintek az óvszerre mint valamire ami rombol az élvezeten. Egyszerűen kell és kész.
24/24 anonim válasza:
"Én pont ezért gondolkozok a hormonmentes spirálon. Addig meg megszakítás. 29N"
29 évesen még ott tartasz, hogy ennyire meg akarsz felelni egy férfinak? A hormonmentes spirál mellékhatásainak mg nézz utána, nem akkora buli.. A megszakítás pedig nem védekezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!