Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadják el a férfiak egy kapcsolatban, ha egy nő nem hajlandó egyáltalán tablettát szedni, hanem óvszerrel hajlandó csak védekezni?
Figyelt kérdés
Kizáró, illetve szakítási ok lehet ez egy kapcsolatban?2019. jan. 23. 13:02
11/24 anonim válasza:
#8! Még oszt alfa, dehogy vagy az, csak egy önző dög! Mondom ezt neked, férfiként!
12/24 anonim válasza:
Én pont ezért gondolkozok a hormonmentes spirálon. Addig meg megszakítás. 29N
13/24 Rockarc válasza:
Teljesen rendben van. A tabletta karos rad nezve. Ha pedig amiatt felszalad par kilo, akkor meg az lesz a valook. Ne akarj masnak megfelelni, plane ne igy.
42F
15/24 anonim válasza:
Mikor a barátomnak felvetettem, hogy esetleg szedhetnék tablettát is (korábbi kapcsolatomban szedtem), akkor kifejezetten kérte, hogy ne szedjek, mert fontos neki az egészségem, és ne tömjem magam szintetikus hormonokkal.
16/24 anonim válasza:
Én elfogadnám, bár a női óvszer nagyon macerás és a védelme nem a legmagasabb. De ha ő így szeretné...
viszont valami kiegészítő védekezés akkor még kéne.
17/24 anonim válasza:
Szakító ok hosszú távon. Mégis ki hajlandó egy életen át gumiba élvezni? Tök gáz.
18/24 anonim válasza:
Én soha nem szedtem és a barátom sem várja el tolem, sőt. Vannak más védekezési módszerek is :) az hogy mit viszel be a szervezetedve és mit nem kizárólag a te döntésed.
20N
20/24 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le: a gumi IDEIGLENES megoldás.
Vagy azoknak való, akiknek mindig csak alkalmi kapcsolata van, vagy esetleg ott lehet, ahol egészségügyi probléma van a nővel.
Normális esetben örömmel hagyja el egy pár pár hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!