Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg emiatt abba kéne hagynom a fogamzásgátló tablettát a nőgyógyászom szerint?
Sziasztok!
Kb fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, lassan lejár a levél, és fel kellene íratnom újabbat. A gondom csak az, hogy múlthét óta beteg vagyok, antibiotikumot szedek, és kellene friss lelet tőlem, hogy minden rendben van. Viszont így nem lenne pontos eredmény. A nőgyógyászom közölte, hogy fél évnél régebbi rákszűrést nem fogad el és így nem ír fel újabb tablettát. Na most az a bajom, hogy nekem legutoljára amikor kicsit több mint fél éve rákszűrésen voltam azt mondták, hogy évente kell. És nem a rákszűrést kötötték a tablettához, hanem a kenetet. Abból kértek mindig 1-2 hónaposat. Ha nem lennék beteg még lett volna időm ezt elintézni akár már a héten is, viszont így betegen nem lehet. A rákszűrésre viszont már nem lenne időm, mert annak később szokott eredménye lenni. Kicsit felhúztam magam ezen, mert nekem senki nem mondta, amikor elkezdtem szedni a tablettát, hogy rákszűrés kell. Sőt a kenetet se mondták, hanem menetközben derült ki, amikor mentem felíratni az újabb levelet.
Most emiatt tényleg abba kellene hagynom a tablettát? Úgy tudom sokkal rosszabb abbahagyni és utána újrakezdeni, mint folytatni... Két hét múlva kellene elkezdenem az újabb levelet, mert jövőhéten fog lejárni a mostani, ha tudtam, hogy ez lesz már elintéztem volna decemberben, de nem gondoltam, hogy pont szilveszter után ennyire beteg leszek.
De úgy tudom nem minden háziorvos írja fel. :( Az enyémtől még nem kérdeztem, mert nem volt rá szükség, de ha nem írja fel ő se, akkor meg vagyok lőve.
Az már viszont biztos, hogy nézek másik nőgyógyászt. Felháborító, hogy ráadásul magánorvos, kiadok nála egy rakat pénzt és "csak" ennyire képes.
Azért az se biztos, amilyet én szedek, azt nem írhatja fel háziorvos, csak szakorvos :(
2000-ért ír egy receptet, vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!