Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használt már fogamzásgátló implantátumot?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés infót/véleményt olvastam róla és azok is legalább 4 éves infók. Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata?2019. jan. 5. 11:11
1/4 anonim válasza:
Magyarországon nem túl elterjedt a használata, Amerikában használják inkább. Szerintem nézz körül amerikai fórumokon
3/4 pilátus válasza:
Igen, az Egyesült Királyságban nagyon elterjedt. Én két éve rakattam be, és semmi mellékhatást nem tapasztaltam, maximum egy kicsit meghíztam tőle, de nem vészes. Egy apró kis műanyag pálca, amit a felkarodba ültetnek, és onnantól 3 évig nincs dolgod vele, egyszerűen megszünteti a fogamzást. Nekem konkrétan a menzeszem is elmúlt tőle, 2 éve nem jött meg egyszer sem. Teljesen biztonságos. A 3 év letelte után ki kell vetetni, de rögtön be is rakathatsz egy újat, ha szeretnél.
23/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én is az Egyesült Királyságban élek ezért is kérdeztem, mert ajánlották anno :D. Azóta már nem kell, mert mostmár készen állunk a babára :D
2021. máj. 15. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!