Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélküli sex mennyire biztonságos? Valami fogamzás gátló ami vény nélkül és nem kúp? Hanem tabletta amit vizzel kell bevenni van ilyen?
Nem oltani akarlak, de rohadtul felelőtlenek voltatok.Te is, de a lányok is, akik engedték gumi nélkül.Nekem 16 évesen volt így egy terhességem, amit persze abortusz követett.Amikor kiderült csak néztünk a párommal, hogy mikor és hogyan történhetett, hisz NAGYON VIGYÁZTUNK-és ennek ellenére megtörtént és úgy maradtam.A mai napig nem tudtam feldolgozni, és sokszor eszembe jut, hogy mostanra már lenne egy tinédzser gyerekem.Most 33 éves vagyok.Annyit még a sztorihoz, hogy az akkori párom most is a párom, vagyis már férjem és van 2 közös gyerkőcünk, útban a harmadik.
Én is voltam fiatal csitri, de úgy elhallgatom a mai tiniket, amikoris egy lány egy este a discoban kimegy 2 vagy 3 fiúval is dugni, hát ha egyiknél sem használ gumit, akkor a második és a harmadik fickó vakarhatja a vakarni valóját a gatyában és futhat a patikába Canestenért-már ha az segít a baján.....
"elvileg az előváladékban is van sperma, szóval 50% az esély hogy lehet terhes"
Jah, persze... lottóra is 50% az esélyed. Vagy nyersz, vagy nem. Ekkora hülyeséget.
A 0,35%-os az nem tudom miről is beszél. Én 0,35-öt írtam, nem %-ot, nincs ott % jel, félreértett de nagyon. A valószínűségeket egy 0 és 1 közötti számmal szokás leírni, én így írtam, de akkor a máskor átváltok a 0 és 100 közötti számra, amit itt úgy látszik jobban szeretnek, mert mögé lehet írni a % jelet is akár. :-))))
No a kérdezőnek: Azt hiszem tőled kaptam levelet, köszönöm, hogy örültél a válaszomnak. De nem szeretném ha félreértenél. Én arról beszéltem, ha 1x-2x így csináljátok akkor igen kevés az esélye a babára. Nos neked megvolt ez az 1-2 sőt még több is, nem lett baba, mondhatni igaz volt az elméletem. Ellenben én is mondtam és itt sokan, hogyha ezt rendszeresen csinálod az egyenes út a babáig. Ez nem vicc.
Szóval azt akarom mondani, hogy egy rendkívül nagy hülyeség azt gondolni, hogy valami nem következhet be, csak mert már 100x nem következett be. Majd 101-re be fog. És minél többször csinálod összességében annál nagyobb esélyed van erre.
Vagy mondhatom másképp, hátha így lesz érthető:
Ha te egyszer megcsinálod ezt a lánnyal, akkor én külső szemlélőként ha tétre megy a dolog tuti arra fogadok, hogy nem lesz baba - mert ennek van nagyobb esélye.
Ha a fogadás arról szól, hogy évekig rendszeresen így csinálod és ez alatt valaha lesz-e baba vagy sem - akkor már arra fogadnék, hogy lesz baba, mert abszolút értelemben is nagyobb (konkrétan több, mint 50%) esély lesz rá.
Tehát bár egyesek durván, esetleg számodra bunkón válaszoltak, valószínűleg csak segíteni szeretnének.
És ha nem akarsz gumival vagy a lány tabival védekezni, akkor védekezzetek máshogy. Ezer más módja van, amik ráadásul a megszakítással pluszban kombinálva egész tűrhető eredményt hozhatnak, ami nálam annyit jelent, hogy nagyságrendileg jobbat, mintha csak megszakítással csinálod.
No mondjuk ha mindig mással vagy, akkor jobb lenne a gumi a betegségek ellen, de hát ha szeretsz veszélyesen élni, akkor úgy látszik mondhat bárki bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!