Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi nélküli sex mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélküli sex mennyire biztonságos? Valami fogamzás gátló ami vény nélkül és nem kúp? Hanem tabletta amit vizzel kell bevenni van ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 17 éves sárc vagyok, voltam már pár lányal együtt az elsővel gumival de utána gumi nélkül a többivel egyszerűen nem szeretem lehet felelőtlen vagyok sőt biztos de itt most nem akarom hogy oltsatok hanem tanácsot kellene adni, szóval a többi lányal nem védekeztünk és egyik sem szedett semmi féle fogamzás gátlót, gyereket ígysem csináltam. Mielőtt beteszem megtörlöm és időben mindig kiveszem. Eddig csak szerencsémvolt? Mennyi esély van arra hogy így apa leszek? esetleg tudtok mondani valami fogamzásgátlót ami tabletta vízzel kell bevenni és vény nélkül kapható?
2010. jún. 28. 22:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kúpok, pesszárium, spermicidek... nézz utána. mázlid volt.
2010. jún. 28. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy meddő vagy.Ez nem véletlen.Túl sok az egybe esés.(nem vicceltem)
2010. jún. 28. 22:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Mázlid volt. Ne csinálj már ilyet...hogy lehetsz ilyen? Oké, hogy te leszarod, de a csaj mehet abortuszra...vagy megszüli, de akkor szívod a gyerektartással...

Olyan tabletta, amilyenről te beszélsz, csak ORVOSI RECEPTRE kapható. Nem lehet csak úgy megvenni...

Vannak spermicides kúpok és tabletták, amit a hüvelybe kell felhelyezni aktus előtt, de ez csak megszakítással együtt használható!

De a te módszerednél még ez is jobb.

De inkább barátkozz meg a gumival. Mégis mi a fene bajod van vele? Rengeteg ember kibírja...nem kell hisztizni...vagy nem kell szexelni...

Az esélyeid pedig: 1 év alatt 40% az esélye, hogy ilyen kihúzós módszerrel teherbe ejted a barátnőd. (Pearl index alapján)

2010. jún. 28. 23:00
 4/17 anonim ***** válasza:
ja, felelőtlen vagy.. majd bekopog egyszer 1 csaj, h fizesd vagy a gyerektartást, vagy az abortuszt.. :) vény nélkül pedig nem kapható a gyógyszertárakban 1 fogamzásgátlótabletta se kapható. vagy menjen el orvoshoz a barátnőd, vagy vállald be, h 1 év alatt 100 nőből 35 ugy esik teherbe, h csak megszakitás van.. ha ugy se " védekeztetek ", akkor meg 85 % az esély.
2010. jún. 28. 23:00
 5/17 anonim ***** válasza:
előttem szóló, végre vki tudja, h mi az a pearl index!! mások olyanokat irkálnak, h igy 0 az esély.. kész röhej :DD
2010. jún. 28. 23:02
 6/17 Tila_Tequila ***** válasza:
Szerintem ne kockáztass. Nem tudhatod, hogy mikor ejted teherbe ;)
2010. jún. 28. 23:24
 7/17 anonim ***** válasza:

Soha nem feküdnék le gumi nélkül.

33/F

2010. jún. 29. 02:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Az első kérdésedre a válasz: Szerinted miért találták ki a fogamzásgátlót?:)))) xD tudod van előváladékod, amit nem érzel és már ez is tartalmazhat spermát! Szóval csak szerencséd volt.Vény mélkül kapható fog.gátló nincs, mivel hormontartalmú, de ezt bnődnek kell megállapítania, h mit szeretne, nem neked..
2010. jún. 30. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg rendszeresen így csinálod egy éven keresztül, akkor valóban kb. 0,35 esély van a terhességre.

Eddig nem fordult elő, de ez nem meglepő. Valószínű nem napi rendszerességgel csináltad ezt, talán még egy évig se, de ha így is volt, akkor is "csak" 0,35 az esély ugye. Ami annyit tesz, hogy egyelőre ezen igazából matematikai esélyeket nézve semmi meglepő nincs. Viszont ha itt tartunk, akkor azon se lesz semmi meglepő, ha azt mondom, hogy rendszeresen így csinálva 3 éven belül szinte garantált a baba.

Szóval azért mert eddig nem volt baj, az semmi garanciát nem jelent arra, hogy később sem lesz. Én garantálom neked, hogyha nem keresel valami védekezést, akkor pár éven belül teherbe ejtesz valakit. Lehet, hogy holnap, lehet, hogy 2 év múlva. De hogy meg fog történni, ha továbbra is így folytatod, az szinte biztos, amennyiben mindketten egészségesek vagytok.

2010. jún. 30. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
elvileg az előváladékban is van sperma, szóval 50% az esély hogy lehet terhes, de! a házaspároknél is van úgy, hogy 3-4. alkalomra tud csak teherbe esni valaki, egyszóval disznó mázlid van.
2010. jún. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!