Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lesz biztonságos a fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
Miután elkezdem szedni,akkor a következő héten (miután elmúlt a menzesz) már lehet gumi nélkül is szeretkezni?2011. jún. 25. 13:19
1/11 anonim válasza:
Egy kis segítség válasza:
Szerintem igen.
3/11 anonim válasza:
az enyém 1 hónap után védett...
4/11 anonim válasza:
ha akkor kezded el szedni mikor megjön akkor már első hónapban is véd, ha csak utána, mikor már elmúlt, akkor csak a következő hónapban véd.
5/11 A kérdező kommentje:
A menzesz első napjától kell szedni.
Úgy van írva a tájékoztatóra,hogy az első 7 napon kell egyéb védekezési módszert is alkalmazni.
De a neten úgy olvastam,hogy az első hónapba kell mellette mással is védekezni.
Amúgy jangee 0,02 a neve a tabinak :)
2011. jún. 25. 14:37
6/11 anonim válasza:
Én is olyat szedek, az van ráírva, hogy ha menzesz első napján kezded el szedni, akkor rögtön véd, ami elég hihetetlen. Mi 8 napot vártunk és nem lett semmi baj.
7/11 anonim válasza:
a lényeg ami a tájékoztatóra van írva
8/11 anonim válasza:
Mivel sokfajta fogamzásgátló van és ezeknek más más a hormon tartalma így azt fogadd el ami a te fogamzásgátlódon van a rajta a net nem lényeg.
9/11 anonim válasza:
Igen, arra figyelj ami a tájékoztatón is van. Én Symiciát szedek, ami az első naptól véd. Én addig vártam míg elmúlt a menzeszem. Nem lett semmi baj :)
10/11 anonim válasza:
A fogamzásgátlók már 1 hét után védenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!