Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyász felírhatja ugyanazt nekem ha már szedem amúgy is más ok miatt? (bővebben lent)
A bőrömre szedek fogamzásgátló hatású gyógyszert fél éve. Fél éve élek nemi életet is. Teljesen meg vagyok a gyógyszerrel elégedve. El akarok menni nőgyógyászhoz, rutinvizsgálatot csináltatnék, nincs panaszom de jobban érezném magam mostmár :)
A nővérem a nőgyógyásztól 'kapta' ugyanezt a gyógyszert, tehát őt nem tudom megkérdezni ezzel kapcsolatba...
akkor a nőgyógyász felírhatja ugyanazt nekem ha már szedem amúgy is?
Persze, hogy felírhatja. Igazából csak nőgyógyász írhatná fela fogamzásgátlót.
(Én azt nem értem, hogy hogyan írhatta fel másik orvos nőgyógyászati vizsgálat nélkül. Nem te tehetsz róla, de meglátásom szerint felelőtlen doki volt.)
köszi a kedves választ :)
attól is tartok nem is írná fel... mert már hozza helyre a bőröm!! (eddig semmilyen kúra, kezelés stb nem segített :S)
Diane35-öt szedsz?
Akkor lehet h ideje lenne visszamenni a dokihoz, mert ezt maximum fél évig szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!