Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen nőgyógyász felírhatja az aktuális adag fog.gátlómat?
Figyelt kérdés
Nincs időm elmenni ahhoz a dokihoz, aki anno felírta, így a kerületi sztk-ba mennék felíratni. ugye ebből nem lesz gond?2009. márc. 20. 09:55
1/8 anonim válasza:
A háziorvos is felírja, nekem az gyorsabb.
2/8 anonim válasza:
Szia. A házidoki is felírja, csak ne felejtsd el, hogy néha a nődokidhoz is elmenj az éves rákszűrés miatt.
3/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
2009. márc. 20. 10:25
4/8 anonim válasza:
en eloszor felirattam es utana mikor kelett csak mentem a patikaba recept nelkul,vegulis ugyanazt vettem.
5/8 anonim válasza:
Vidd magaddal a papírt, amit a dokidtól kaptál és rajta van javallatként a fog.gátlód.
6/8 anonim válasza:
"10.46-os" válaszolótól kérdezem: hogy érted azt hogy recept nélkül? fogamzásgátlót?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, rutinból felírta a doki.
2009. márc. 20. 15:20
8/8 anonim válasza:
10:46os vagyok: igen. csak mentem es kertem. minden patikaban kiadtak gond nelkul. bar ez 1eve volt, nem tudom ha azota valtozott. szerintem ebbe semmi durva nincs, vegulis voltam kivizsgalason, stb, a doki irta fel. ettol tovafele ugyse vizsgalna meg csak irna a receptet az meg csak rohangalas es varas, ugyh eszembe se jutott h mindig visszamenjek. foleg h sokszor epp csak a havi adagra volt penzem, nem a 3 havira.
ami viszont durva: ujabban 1re tobb olyat hallok h 72 oras tablettat is kiadnak recept nelkul!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!