Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja lefeküdtem a barátommal és belém engedte 2-szer is.Az nap délután meg pont meg jött arra a hónapra de most nem jött meg mennyi az esélye h terhes vagyok ráadásul olyanokat eszek amiket sosem ettem meg eddig sose de kívánom.
2010. jún. 28. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
14:21. de szerintem azért a barátja szüleinek is lenne beleszólásuk...hisz még is csak az unokájuk lenne....
2010. jún. 30. 14:41
 52/62 anonim ***** válasza:
Jogilag az ég világon semmi közük hozzá, hacsak nem fogadják örökbe. Így a döntés egyes egyedül a szüleié, és a bíróság is nekik adna igazat. Ha a szülei abortuszt akarnak, azt senki sem gátolhatja meg. Ez a törvény, és a törvényt baromira nem hatja meg, hogy mit akar a másik nagyszülő, vagy maga a terhes kiskorú.
2010. jún. 30. 14:45
 53/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm senorita hogy megvédesz én arra voltam kiváncsi h lehetek-e terhes nem arra hogy ki mit szól hozzá de ez van ha van is gyerek nem ölném meg mert az abortusz az az és van ismerősöm akinek a csaja elvetete és azóta is sokszor gondol rá hogy szinte megölte azt a gyereket nem a gyerek hibája hogy lett de ha lett akkor megpróbájuk erőnkből kitellően ahogy tudjuk ugy felnevelni.
2010. jún. 30. 15:12
 54/62 anonim ***** válasza:
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. Leírtam már, igen, lehetsz így terhes. Te pedig leírtad, hogy DIREKT teherbe akarsz esni. Ha VÉDEKEZÉS MELLETT becsúszik, az szerencsétlenség. Ha viszont direkt nem védekeztek, hogy terhes legyél, akkor az óriási FELELŐTLENSÉG. Nem az én életem, így nincs jogom a helyedben dönteni, viszont, ha a szüleid megtudják nekik joguk van, és szinte biztos vagyok benne, hogy az abortuszt választják, mert még nem végezted el az iskolát.
2010. jún. 30. 15:19
 55/62 A kérdező kommentje:
hát majd meglátjuk mi lesz lehet hogy csak késik
2010. jún. 30. 15:44
 56/62 Doriiisss válasza:
Már csak egy dolog érdekelne még. Ha most tényleg csak késik és nem lesz baba, akkor a barátoddal továbbra is próbálkoztok ? (már ha a védekezés nélküli szex a felelőtlenség mellett próbálkozásnak tekinthető)
2010. jún. 30. 15:54
 57/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom szerintem nem mert bizts oka van hogy nem sikerült másodjára sem
2010. jún. 30. 17:07
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
nem d.gni kellene még kiscsíra, hanem a nyelvtankönyvet forgatni.. :))
2010. jún. 30. 19:08
 59/62 A kérdező kommentje:
Mindenki örülhet nem vagyok terhes meg jöttt
2010. júl. 2. 17:41
 60/62 anonim ***** válasza:
És akkor most újra megpróbáljátok? Vagy (remélem) örülsz, hogy megjött, és nem?
2010. júl. 3. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!