Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja lefeküdtem a barátommal és belém engedte 2-szer is.Az nap délután meg pont meg jött arra a hónapra de most nem jött meg mennyi az esélye h terhes vagyok ráadásul olyanokat eszek amiket sosem ettem meg eddig sose de kívánom.
2010. jún. 28. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

de neked nem lesz az, ha 17 évesen szülsz :/

16/f (SZŰZ :P)

2010. jún. 28. 17:20
 22/62 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akarj annyira babát még ennyi idősen. Van úgy, hogy az ember már vágyakozik rá, de előbb nagyon gondold át..

tudsz venni neki kiságyat, ruhákat, pelenkát, stb? meg tudod teremteni neki mindazt, amire felnevelkedéséhez szüksége van?

egyedül akarod felnevelni? mert a szüleidtől nem várhatod el, hogy "rájuk sózd", főleg ha rájössz, hogy még nem is éltél..

oké, 2 évig kapsz gyest, de szerinted az mire lesz elég? és utána? kb akkor lenne az érettségid, hova fogsz elmenni dolgozni? és még lenne egy halom kérdés, amit csak azért nem teszek fel, mert nem férne ide, de ne légy meggondolatlan! Gondolkozz el rajta, mert ilyen fiatalon belevágni, hát nem leányálom. Sok életet tennél tönkre, a tiéd, a gyerekedét, az apjáét( főleg ha ő nem is tudja mire készülsz) és a szüleidét is...

2010. jún. 28. 17:21
 23/62 A kérdező kommentje:

Az apja is akarta:)És már ezekbe mindbe belegondoltam én is és a barátom is

és meglene

2010. jún. 28. 17:41
 24/62 anonim válasza:
100%
na még egy cigány
2010. jún. 28. 17:58
 25/62 A kérdező kommentje:
De izé vagy csak h tudd nem vagyok cigány!!
2010. jún. 28. 17:59
 26/62 anonim ***** válasza:
és mire jutottál a válaszokkal? csak ennyire, hogy: "meg lene"? gondolom a barátod sem lehet valami sokkal idősebb, és eszesebb..de nekem mindegy, azt csinálsz, amit akarsz.
2010. jún. 28. 18:13
 27/62 anonim ***** válasza:
Kérlek, mondd el, hogy miért szeretnéd azt a kisbabát!
2010. jún. 28. 19:10
 28/62 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ez nagyon hosszú és nem szeretném elmondani sem.Bocsi
2010. jún. 28. 19:13
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
ti se vagytok vmi észlények.. tiszta gáz, h ennyi idősen ennyire felelőtlen vagy.. még h gyereket akarsz?? igen?? és miből gondoltad eltartani? szanalmas.. remélem, h kamu, és csak 1 hulye csitri idegesiti az amugy normalis valaszolokat..
2010. jún. 28. 19:50
 30/62 Holdtündér ***** válasza:
100%
Még egy gyerek jön a világra, akinek nehéz sorsa lesz.
2010. jún. 29. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!