Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

szombaton először voltunk együtt a barátommal. nem pontos a menzeszem, akár már másnap is megjöhetett volna, azonban még mindig semmi.. persze volt már ilyen, de akkor nem éreztem rizikósnak a helyzetet. igaz, hogy napok óta fáj a hasam, és ma már barnás folyásom volt, de még mindig semmi...

természetesen védekeztünk, az akció végéig nem jutottunk el, a gumi sem szakadt ki, legalábbis ha jól ellenőriztük le. még az is eszembe jutott, hogy "olyan" lehetett a keze, és úgy nyúlt hozzám (de még az is csak az előváladék lehetett, persze tudom, hogy már arról is teherbe lehet esni)

szóval szerintem nem nagy az esélye, de ha mégis? régen voltam már ilyen szituban, és most megint rám jött az ilyenkor szokásos stressz

2011. okt. 22. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
50-50. Vagy az vagy, vagy nem. Remélem segíthettem a lehető legpontosabb válasszal:)
2011. okt. 22. 20:13
 2/4 Jubilee ***** válasza:
Szerintem ne aggódj még, késhet azért is a menzeszed, mert idegeskedsz. Védekeztetek, nem lesz semmi gond. Barnázol is, tehát megjövőben van,
2011. okt. 22. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor nincs gond.. kéééész..
2011. okt. 22. 20:17
 4/4 kenyerhaj válasza:
0%
Baromi egyszerű a dolog. Ha reggel kimész kaksizni,és kemény jön,akkor terhes vagy. Ha lágyat nyomsz,akkor is..
2011. okt. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!