Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok bízni a fogamzásgátlóban?
"Ha elvileg a ciklusod stabilizálta a bogyó nálad, akkor ki tudod számolni mikor vagy termékeny. "
Hogy lehet ekkora gyökérséget írni? Ha férfiként HALVÁNY LILA FOGALMAD NINCS A TABLETTA MŰKÖDÉSÉRŐL, minek böfögsz be ilyen baromságokat?
A tabletta megakadályozza az ovulációt, tehát marhára nincs olyan, hogy "termékeny periódus". Ha meg kihagy pár szemet, akkor az eredeti ciklustól totálisan függetlenül lesz esetleg ovulációja...
Kérdező:
Értelmes ember vagyok, tudom, hogy hogy működik a fogamzásgátló tabletta, és tisztában vagyok vele, hogy a teherbeesés esélye normális szedés esetén igen csak közel van a nullához. Ha pedig elcseszem a szedést, van annyi eszem, hogy imádkozás helyett kotont húzassak a pasimmal, bár hozzáteszem, erre még nem volt szükség.
1-4 óra csúszás a hatás szempontjából semmit nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!