Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok bízni a fogamzásgátlóban?
Amikor csak alakul még valakivel, alapból nem kell gumi nélkül. Ha elvileg a ciklusod stabilizálta a bogyó nálad, akkor ki tudod számolni mikor vagy termékeny. Azokon a napokon vagy gumiban megy el benned vagy a hajadra keni. Ennyi a recept, ha félsz ettől. A nem termékeny napokon meg fogamzásgátló mellett tuti nem fogsz teherbe esni.
32/f
Olvasgass utána, hogy mennyire nehéz is valójában teherbe esni védekezés nélkül is. Eleve az az időszak, amikor egyáltalán teherbe lehet esni (peteérés alatt) nagyon maximum 1 hét. A petesejt élettartama kb 24 óra miután kiszabadul a tüszőből. Illetve emellett még jó pár helyen elcsúszhat a megtermékenyülés. A hüvely savassága a hímivarsejtek nagy részét kinyírja, a beágyazódásnál is lehetnek gondok. Nekem akkor szűnt meg a parám, amikor ezeknek utána néztem. Mondjuk én egy fokkal könnyebb helyzetben vagyok, mert nem szedek gyógyszert a peteérést viszont megérzem mindig.
Persze mindez lényegtelen, hiszen a tabletta pont a peteérést gátolja. Nem kell gumit húzni, ha nagyon parázol ettől akkor is bőven elég a megszakítás. Vagy esetleg vegyél ovulációs tesztet, és tesztelj amikor peteérésnek kellene lennie. De tényleg nem kell ettől parázni, nem olyan könnyű ám teherbe esni.
El kell keserítselek, a fogamzásgátló nem véd 100%-osan és az óvszer sem.
Neked inkább paranoiád van, úgyhogy irány egy pszichodoki.
Senkivel se fekszünk le óvszer nélkül azonnal. Némi idő, bizalom, orvosi szűrés, ilyesmi.
Teljesen jól véd a bogyó, szedtem már.
"Nagy átlagban mindig pontosan szedtem, sose volt nagy csúszás vagy kihagyás. "
Ez azért nem tűnik elégnek...mi az a nagy szúszás? Ez azért viszonylagos.
Nem zavar,h afoggatlo tabletta felboritja ahormonhaztartast,megrancositja a borod,kiszaritja a nyalkahartyad es serulekennye teszi?? Csokkenti a nemi vagyat sokszor a nullara. Ugy elsavasit,h allando koromgombad meg refluxod lesz. A savtol a fogaid is kirohadnak.
Nekem ezt csinalta a Yadine,ami a mai Yasminelle neven fut. Alacsony hormontatzalmu tabletta!!!
Egy eletre megbantam,hogy szedtem. Azota jol elvagyok gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!