Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megszeretett és elkezdett bízni bennem?
Mikor megismerkedtünk még nem volt lezárva exével a kapcsolata. Mégis már pár nap intenzív -net-ismerkedés után megmutatta mennyire féltékeny. Már -állítólag-le van zárva a csajjal, már mondja mindig mennyire szeret (6,5 hónap után), de már nem olyan féltékeny mint volt. Néha kicsit, de az semmiség. Azt mondja prób bízni bennem, mert eddig is azt bizonyítottam hogy őszinte vagyok.
De nekem ez fura. :( Igaz lehez amit mond, vagy már nem érdeklem annyira ? 26/L
Tehát úgy kezdtetek kavarni, hogy ő még kapcsolatban volt?
32/f
Egy se veled - se nélküled, 170 km es távkapcsolatban amiben épp 1,5 hónapja szünetet tartottak. A nőnek család-férj. Evekig húzták ezt a viszonyt azzal a dumával hogy majd otthagyja a férjet. Majd a szünet előtt kimondta a csaj, nem akar hozzájönni, marad férjével, és tartsanak szünetet. Ez alatt lettem én. majd pár hete ismertem amikor a csaj újra a képbe került. Párom pedig jóideig nem tudta kit válasszon.
Mostmár a csajnak is elmondta hogy engem szeret, amire ő újabb tiltással -hagyjuk egymást-szöveggel reagált.
A féltékenykedés valszeg azért volt, mert be volt fosva, hogy két szék közt a pad alá esik.
32/f
Ezek után egy percig se biznék ebben a paliban...
Összejött veled, majd amint a csaj képbe került elbizonytalanodott? Te is érzed, hogy pótléknak jó vagy max...
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!