Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első együttléthez milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttléthez milyen óvszert ajánlotok és miért? (Márkát és fajtát is írjatok, kérlek )

Figyelt kérdés

2018. dec. 27. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Uhhhhbarcsak enyi bajom lenne xddd
2018. dec. 27. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyet, úgysem arra fogtok figyelni.
2018. dec. 27. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy jó legyen a méret, és helyesen helyezzétek fel.
2018. dec. 27. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Hőállót!
2018. dec. 27. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a durex volt az.
2018. dec. 27. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy mekkora péniszre keresitek. Voltam már olyan férfival, akire kicsi volt a durex, és olyan pasival is, akinél már-már azon csodálkoztam, hogy nem csúszott le.

Egyik eset sem jó, mert neki sem kényelmes, egyébként meg nagyon balesetveszélyes, hogy lecsúszik vagy szakad.

Amikor óvszerbalesetekről hallani, az általában azért van, mert nem volt jó a mérete az adott pasinak, nem pedig azért, mert az óvszer lett volna rossz.

Olyan rostán és teszteken mennek keresztül, mire kimehetnek a piacra, hogy általában azonos minőségűek.

A masculan vagy lifestyles például 14 cm-ig, durex 18-ig, afölött mysize-t használtam eddig.

N

2018. dec. 27. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy jó legyen a vastagsága. Az átlag 11-12cm kerületre jó a boltban kapható 53mm-es. Az XXL se sokkal nagyobb, csak egy nagy átvágás, általában 56-57mm. Nekem 13,5cm és a 60mm-es jött be. Ha vékonyabb akkor pedig 49mm a jó.
2018. dec. 27. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Bármilyet
2018. dec. 27. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi használtunk masculin-t, valami kék dobozos, talán you&me márkájút, rossmannos sajátmárkásat (piros epres doboza volt, és ízesítettek voltak benne), valami neten rendeltet is, mindegyik ugyanolyan jó volt. Lányként a bordázottabbak nekem jobbak voltak, de egyébként az első alkalomhoz mindegy, mert akkor még nem valószínű, hogy ezt érzi és igazán élvezi a lány.
2018. dec. 30. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
*masculan-t
2018. dec. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!