Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17-L. Sürgős. Mit ajanlotok?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-L. Sürgős. Mit ajanlotok?! A baratommal mar ott tart a kapcsolatunk hogy lefekudnenk. De nem tudjuk milyen ovszert hasznaljunk.

Figyelt kérdés
Legyen minel vekonyabb, de ne legyen nagy eselye a kiszakadasnak... Es minel tobb sikotitov legyen bevonva.. Ki mit ajanl?! Nektek mi valt be?! Mit hasznaltatok eloszor??

2014. ápr. 13. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
kezdetnek megteszi a sima durex vagy lifestyle
2014. ápr. 13. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Durexből van egy 4 darabos kiszerelés. Én általában azt veszem és 2 éve egyszer sem volt még vele probléma.
2014. ápr. 13. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mi a lifestyle-t választottuk, és abból is az extra vékonyat. Attól nem kell félni, hogy kiszakad, ha arra használjátok amire kitalálták, síkósítót mi nem használunk mert nincs rá szükség. Első alkalommal még úgyis szűk leszel, és valszeg fájni is fog jópár alkalomig, úgyhogy úgyse lehet egy kimondott filmes tökéletes alkalom, de nem is kell annak lennie. A felvezetés legyen tökéletes, hogy egyikőtök se legyen túlzottan izgatott, szépen lassan jussatok el odáig, hogy az következzen. A barátodnak meg próbáld meg elmondani, bár gondolom amúgyis próbálnád, hogy nem gáz egyáltalán ha nem mész el... (mivel valszeg nem fogsz)
2014. ápr. 13. 21:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Es a lifestyle-bol melyik fajta?! Vagy a duerxbol¿¡
2014. ápr. 13. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
#as vagyok: [link]
2014. ápr. 13. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

az tudni kell, hogy a lifestyles am. átmérőre vékonyabb, nekem pl. a durex jobb, a lifestylessal az elején küzdöttem, azt kicsit szokni kell szerintem (mármint, hogy hogy húzd fel, hogy jó legyen)... persze ha vékonyabb a srác farka akkor nem probléma, nekem szorított kicsit

am. lidl-ben van óvszer, 1000 forint, 12 db, van mindenféle, vékony, normál, izesített, ilyen olyan... szerintem jó az is

2014. ápr. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!