Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Zoely-t szedek hónapok (5+)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoely-t szedek hónapok (5+) óta, de még mindig össze-vissza jön meg?

Figyelt kérdés
Azért szedem, hogy elmúljon a havi, és ugyan vérzés nincs, de barnázás igen. Amikor kedve van, úgy. Meddig kell szedni ezt a szart, mire teljesen abbamarad?
2018. dec. 25. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azért szedem, hogy elmúljon a havi".

Mi lenne, ha első körben értelmesen leírnád, hogy mit szeretnél kérdezni?

Azért szeded a tablettát, hogy EGYÁLTALÁN ne legyen vérzésed?

Ha szeded a tablettát, akkor a placebó szemek szedése alatt kellene, hogy legyen vérzésed. Ha nem akkor van, hanem össze-vissza, pedig már 5 hónapja szeded, akkor VÁLTANI KELLENE.

2018. dec. 26. 19:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Hú, hát Tényleg nagyon nehéz lehetett kihámozni, mit akarok ezzel a kusza, végtelenül zavaros "azért szedem hogy elmúljon" dologgal :( lehet igazából azt szeretném, hogy gyakrabban jöjjön meg :( ki tudja :( nem én :( olyan félreérthetően írtam le :(
2018. dec. 26. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát te egy igazi kretén vagy.

"Azért szedem, hogy elmúljon"

Tudod ezt lehet úgy értelmezni, hogy:

1. Egy alkalommal volt egy menzeszed, ami nem akart elmúlni, ezért az orvos felírta a tablettát, hogy a szedés alatt elmúljon, majd pedig normálisan, ahogy a fogamzásgátló mellett kell, szabályos ciklus alakuljon ki. Azaz a placebó tabletták alatt normális megvonásos vérzésed legyen szabályos időközönként.

2. Egyáltalán ne legyen menzeszed. Erre viszont értelemszerűen nem lesz alkalmas, ha placebó tablettákat is szedsz közben.

Azt meg pláne nem értem, hogy ha ilyen ki.szott okosnak gondolod magad, akkor 5 hónap alatt mi a tetves fenéért nem jutott eszedbe visszatakarodni az orvoshoz, ha nem úgy hat a tabletta, ahogy szerinted kellene neki.

Ui.: Azért vagyok ekkora bunkó, mert te is az vagy.

2018. dec. 26. 20:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Te..., kapásból a második kommentnél odaírtam, hogy "épp az a lényeg, hogy teljesen maradjon abba". ...De ez ne tartson vissza, higgy magadban. Ha behunyod a szemed és nem olvasod el, amit írok, még el is fogod tudni hinni, hogy nem vagy egy értetlen balf'sz.

A dokihoz pedig nyilvánvalóan visszamentem, de hónapokig tart, amíg a nyálkahártya elkopik. Minden egyre tolódik, azért beszélek hónapokról. Nem tudom, fogja-e az agyad. Szólj, ha nem. Majd megpróbálom elgügyögni.

2018. dec. 26. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:

"épp az a lényeg, hogy teljesen maradjon abba"

Te nem vagy 100-as. Talán ha nem akarod, hogy vérzésed legyen, akkor ki kellene hagyni a placebó tablettákat, nem gondolod?

2018. dec. 26. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
És értetlen bal.sz vagy te.
2018. dec. 26. 21:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Egy fél másodpercre félretéve a gúnyolódást és a sértettséget. Csak egy picit. Utána esküszöm nekem eshetsz - de próbáld már el elképzelni, hogy tudok a placebo tablettáról és nem szedem.

Ok, ok. Most jöhetsz.

2018. dec. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!