Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatban mi lehet az oka, hogy amikor már össze-vissza keresztbe-hosszába szétszexeltük egymást hónapok óta akkor még mindig azt mondja a srác hogy megakar tartani és nem akar szünetet?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 23:06
1/51 anonim válasza:
Az ingyen pina, amiert meg se kell eroltetnie magat, mindig ingyen pina marad.
3/51 anonim válasza:
Néhány nő olyan buta, pedig én is nőből vagyok.
Most minek cseréljen le? Jó vagy az ágyban, kielégítő a teljesítményed, nem jött a képbe komoly jelentkező, a szex meg jól esik... soroljam még?
4/51 A kérdező kommentje:
Jajjédesdrágajóistenem, minden oké gyerekek nyugi van, ÉN IS élveztem. :D Komolyan mondom, mintha ki lennék használva.
2017. jún. 14. 23:15
5/51 anonim válasza:
Minek akarna elengedni egy nőt aki keznél van , és akkor szexel kötöttség nélkül ? :DD
Bolond lenne.
Ha élvezed, hát élvezd. De nem kell többet belelátni mint ami...
6/51 anonim válasza:
Ha tényleg jó neki veled a szex, mondd már meg hogy miért fárasztaná magát azzal, hogy a kapcsolat problémáit vállalja, mikor te nem jelentesz elköteleződést, csak egy nőt, akit megd*ghat, és még udvarolnia sem kell. Tudja hogy elhagyhat akármikor mivel még csak szakításról sem beszélhetünk, de addig is te ott vagy neki. (Bocsi, de kb ennyi az oka)
7/51 anonim válasza:
Piedesztálra emelték a pinát level 99 :D
8/51 A kérdező kommentje:
6: Én is elhagyhatom akármikor, Drága. Ne felejtsük már el.
2017. jún. 14. 23:25
9/51 anonim válasza:
Mert nincs olyan hülye aki eltüzelné a "terülj, terülj asztalkámat" miután befejezte az ebédet. :)
10/51 anonim válasza:
Persze, hogy elhagyhatod, de ahogy a kérdésedből is sejteni lehet, te nem nagyon akarod és ezt nyilván ő is tudja. Meg akkor is mi van ha elhagyod? Persze nem örülne neki (már soroltuk, hogy miért), de egy szexkapcsolatot elfelejteni nem olyan nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!