Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik PHARMATEX termék a legbiztonságosabb, legkényelmesebb? Esetleg PATENTEX? Bővebben lent.
Melyik PHARMATEX termék a legbiztonságosabb illetve legkényelmesebb?
-PHARMATEX hüvelytabletta
-PHARMATEX 18,9 mg hüvelykúp
-PHARMATEX 18,9 mg lágyhüvelykapszula
-PHARMATEX 12 mg/g hüvelykrém
-PHARMATEX 54 mg egyadagos hüvelykrém
Esetleg a PATENTEX oval hüvelykúp?
Azt hallottam, hogy a Pharmatex kúp és tabletta van akinek kifolyik illetve csíp.
A hüvelykrém tűnik nekem a legmegfelelőbbnek.
Kinek mivel kapcsolatban van tapasztalata?
Melyiket ajánljátok?
Csakis megszakítással használnánk, vagy magömlés előtt felhúznánk óvszert.
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem egyik sem biztonságos, nekem sajnos igen sokismerősöm esett emellett teherbe.
Ráadásul nekem a tabletta darabosan jött ki belőlem, ami igen csak kényelmetlen volt szex elött.
szia
én a pharmatex hüvelykrémet használtam egy ideig és mellette naptármódszer és a nagyon nem biztonságos napokon megszakitás.nem volt vele gondom sose. ha nem kezdessz el járkálni miután felhelyezted akk nem folyik ki. és még azért is inkább jobb a krém mert jobban szétterül a hüvelyben és még ha nem vagy elég nedves sikositóként is beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!