Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Köki terminálban egy nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leves9999 kérdése:

Köki terminálban egy nagy kinaiban vettem durex óvszert, lehet baja?

Figyelt kérdés
12 darabos piros (feel thin) fajtájú, még nem használtam, teljesen bontatlan. 1300 forint volt, rossmannban 3100. Még nem bontottam ki, rögtön vásárlás után kezdtem el rajta gondolkodni, hogy miért ilyen olcsó. Van valakinek tapasztalata? Amúgy normálisnak tűnik a doboz, made in China ez is mint a rossmannban vagy a dmben.

2018. dec. 16. 18:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Hopsz véletlen valamit kétszer írtam le bocsi.
2018. dec. 16. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Van róla kép az interneten melyik a fake,clone stb,beazonosítod.

Amúgy nekem többször szakadt az eredeti 10éve is.

Még lehet hogy a kínai is simán jó.

Érdekes:

[link]

2018. dec. 16. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekem amúgy 3 hónapon belül szakadt 2x a durex. Szerencsére azon ritka férfiak közé tartozom aki nem igazán megy el hamar, szóval mindig észrevettem és egyből csere. Eddig nem volt gond ebből. De most amúgy leteszteltem csapnál egyet és elég jól bírta :DD, meg ugyanolyannak tűntek mintha normális helyen venném.
2018. dec. 16. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére pont velem is így történt :D
2018. dec. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!