Miért kerül 16 ezerbe a kínaiban egy kabát?
Szörnyen elszálltak a kínaiban az árak ... 15 vagy 16 ezer a legtöbb kabát... De nagyon sok 19 900 ...És ugyan azok, amik tavaly v előtte 7-8 ezerért voltak ki rakva ....
Márkás kabátot vettem olcsóbban, mint amit ők árulnak . 11 ezer volt ...
Mitől szállt el így a kínai üzlet??
Farmer is 6990
Kis felvilágosítás:
Sok "márkás" terméket gyártanak a kínaiak vagy csak részben benne van a kezük.
Pl newyorker full kinai, apple termékekben is jócskán benne van a kezük 😂
Azok az üzletek, akik pici kinaiak keze alatt van:
"minden úgyis kínai, miért ne adjam drágábban az eddigi áraknál, de mégis kicsit olccobban?"
Nos ezért.
Nem elszáltak, tényeket nézik.
De a másik poén:
Aliexpress-en még mindig olcsóbban adnak majdnem mindent a kínai cégek.
Képzeld a gyógyszer alapanyagok tonna számra is kínából jönnek, hozzánk is 😂
Miért?
Mert "nekünk" a megrendelőknek pénz spórolás s ugyan az a minőség.
Kínai és kínai közt is vannak különbségek.
Mindenben ott a kezük valóban. De a minőség ettől nem egyezik.
Én értem mire gondol a kérdező.
Na ezért nem járok már énse kínaiba, ugyanennyiért tudok minőségibbet venni. De pl inkább a kinai mint a new yorker:D
hát én a tipikus kínai ruhaboltokra gondoltam.
nincs bajom a kínai ruhákkal stb... melltartót pl ott veszek, de a többi mind úgy elszállt... egyáltalán nem tükrözi a minőséget... 5 ezer egy hosszú ujjú felsőért??? 2490-ért jobbat kapok KIK-ben pl ...
Igazad van kérdező. Van egy hetvegi házunk egy Tiszai városban és ott van egy amúgy jó kínai. De tényleg drága. Meg a gyerek ruhák oké de a felnőtt??? 6_10 ezer egy mellény 8 ezer a műbőr dzseki 8 ezer csizma 5_7ezer egy táska.... Majdnem H&M árkategória. Akkor inkább H&M.
Slimeert járunk csak oda, a gyerekek meg vannak érte őrülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!