Sinsay-en milyen ruhak vannak? Ami kb minden kinaiban megtalalhato? Vagy egyedi ruhák?
Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 16:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem van pár jól kinéző, divatos holmi, baromi olcsó is, de a minőséggel nem vagyok kibékülve. Van onnan két felsőm, de kibolyhosodtak még 30°-on is, a nadrágjaim pedig térdnél teljesen kinyúltak :( De lehet, hogy csak én fogtam ki a rosszat :D Stílusban kb olyan, mint a Tally, meg a Bershka, vagy a New Yorker talán Fishbone vagy FBsister vonala, inkább tiniknek való. Honlapjuk is van, ott tudsz nézelődni.
2/2 anonim válasza:
Én alapjáraton szeretem őket, mert ugyanolyan divatos cuccok vannak, mint a H&M, New Yorker, Tally stb, de sokkal olcsóbban rendszerint.
Viszont a minőségről nekem sem csak jó tapasztalataim vannak. Egy felsőmről totál lepergett a strassz berakás, a kék farmerom meg az első mosás alkalmával majdnem teljesen eleresztette a színét:/ csak azért nem vagyok totál kiborulva, mert sajnos new yorkeres és bershkás cuccal is jártam már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!