Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítással védekezés. Nem unjátok?
Figyelt kérdés
Naponta jönnek a kérdések a megszakításos védekezésről. Nagyjából minden kérdésnél elmondják az önjelölt professzorok, hogy 50-50% a teherbeesés lehetősége.
Nem unjátok? Ezt a nyilvánvaló baromságot? Itt mindenki azt hiszi, hogy ennyire könnyű teherbe esni?
Természetesen a megszakításos védekezés NEM megfelelő mód, de akkor is... iszonyatosan unalmas az önjelölt biológusok nyilvánvaló hülyeségeit olvasgatni napról napra. Nem?
Te ökör idióta, ha négy hónapig így csinálták, akkor is csak egy alkalom kellett hozzá, és ha pont akkor csinálta volna csak védekezés nélkül akkor is teherbe esett volna! De felidegesítesz te tudatlan baroooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 28. 09:07
32/35 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel, nekem is elég idegesítő néha olyanokat olvasni, hogy 100%, meg hogy biztos terhes vagy stb... de biztos nem írnék be ide, mert itt mindenki (tisztelet a kivételnek) előveszi a kis bunkó stílusát. Az igaz hogy a tiniket nem szabad erre bíztatni, meg senkit, de tudtommal erre az oldalra 18 éven felüliek jöhetnek csak, és nem érzem hogy az lenne a feladat, hogy gyámkodjak felettük. Ha azt írom hogy 2% az esély rá hogy teherbe ess így, akkor legyen annyi esze hogy 16 évesen nem védekezik így. De ne kelljen már olyanokat olvasni, amiről az ittlévők 90%-a tudja hogy baromság. Ráadásul ha megszólalsz egyből te vagy a köcsög felelőtlen.
2010. jún. 28. 12:52
33/35 A kérdező kommentje:
nem probléma, a névtelen hősökkel tele van az internet, az, hogy nem tudja értelmezni a kérdésem a legtöbb nyomorék, arról nem én tehetek.
Szó nincs arról, hogy a megszakításos védekezés szóba jöhet -akár csak egyszeri alkalommal is-.
Hogy miért nem? Mert nincs benne élvezet. Elélvezés előtt kihúzni? Köszi, de nem.
De nem erről szólt a kérdés. Idióták vagytok? Természetesen. De elég megnézni a helyesírást, szókincset... árulkodó. Köszönöm, nincs több kérdésem. A válasz: nem unjátok. Mert ennyire nyomorékok vagytok.
2010. jún. 28. 23:00
34/35 anonim válasza:
Mert neked AKKKORA szókincsed van.... Minden 2. szavad: "nyomorék, idióta, falusi.... "
2010. júl. 7. 18:09
35/35 anonim válasza:
Sajnos engem azért érdekel a téma máert epilepsziámra szedek gyógyszert és nem szedhetek fogamzásgátló tablettát, mert hatástalaníthatják egymást. Marad a pharmatex ami engem meg a barátomat is csípett. Gumit pedig utálja a párom. Majdnem 2 éve megszakítással vagyunk együtt. Azt tudom ajánlani, hogy csak az csinálja így akinek nem gond a gyerekvállalása, felnevelése. Abortusz az kockázatos legalábbis nem vállalnám be, magzat is egy élet. A lényeg, hogy csak azért írok, mert ha nektek unalmas ez a téma akkor ne lépjetek be, a másik, hogy örüljetek, hogy védekezhettek mert én sajnos nem tehetem meg. Szeretem a barátomat ő is engem, szereti ahogy látja hogy élvezem, és néha ott van az anál is, csak hogy kiteljesedjen. jó vele az ágyban így is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!